Kaspersky'e yaptığım virüs testi sonucu

Neye göre ödül almış? Kaspersky denediğim diğer AV'lere göre virüs bulmayan bir AV. Güvenilirliği yok benim gözümde.
Bağımsız test kuruluşlarınca hocam.

Eğer test ettiğin virüsü tespit edemediyse virüslü dosyayı şu adresten bildirebilirsin.

Bağımsız test kuruluşlarınca hocam.

Eğer test ettiğin virüsü tespit edemediyse virüslü dosyayı şu adresten bildirebilirsin.

Benim attığım videoya bak. Kaspersky zorlanıyor.

Benim attığım videoya bak. Kaspersky zorlanıyor.
Tespit edemediği virüs varsa şayet ilgili virüsü yukarıda attığım linkten Kaspersky'e bildirebilirsin.

Ayrıca videoları incelediğimde zorlananın antivirus'ten ziyade bilgisayarın olduğu çok açık. İşletim sistemi işlevini yitirmişse antivirus'lerin sağlıklı çalışmaması gayet doğal.

Tespit edemediği virüs varsa şayet ilgili virüsü yukarıda attığım linkten Kaspersky'e bildirebilirsin.

Ayrıca videoları incelediğimde zorlananın antivirus'ten ziyade bilgisayarın olduğu çok açık. İşletim sistemi işlevini yitirmişse antivirus'lerin sağlıklı çalışmaması gayet doğal.
Virüsü buluyor açınca. Virüs bilgisayarı baya yavaşlatıyor. Açtıktan sonra çektim. Diğer Antivirüsler (Bir tane bilinmeyen hariç.) bulamıyor bile. O da HEUR diyor (bulan Antivirüs.).

Virüsü buluyor açınca. Virüs bilgisayarı baya yavaşlatıyor. Açtıktan sonra çektim. Diğer Antivirüsler (Bir tane bilinmeyen hariç.) bulamıyor bile. O da HEUR diyor (bulan Antivirüs.).
Kaspersky virüsü tespit ediyor ama hem o hem de diğerleri silemiyor değil mi? Sen yine de dediğim adresten yolla bir incelesinler.

Şu an çekiyorum. 13 dakika oldu şu an. Yanlışlıkla bilgisayarı yeniden başlatmadan sil butonuna bastım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
virüsü geliştirdim. Kaspersky çöktü.

PUA trojan generic diyor.

Attım.

Aslında bir tane var. Diğerleri Online. Acrabit geçti. O da sadece bu iki testte. Diğer testlerde bulamıyor.

Hocam kusura bakmayın hakkınızı helal edin ya cidden durduramamış.

Bildirebilirsiniz Kaspersky sitesinden.

Diğer av lerle de test yaptınızmı?

Antivirüs alacak arkadaşlara yardımcı olur diğerleriylede yaptıysanız

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı