Kaspersky'e yaptığım virüs testi sonucu

Tarayıjca bulamadı McAfee.

Yok buluyor virüsü. Yeniden başlatmayan versiyonu var. Bilgisayarın System32'sini bozdu sileyim derkeb ve format attım.

Birde başlangıçta virüs.
Bana bu kodun bilgisayarı nasıl bozduğunu açıklar mısınız, ben mi bir şey kaçırıyorum?

A bu arada, lazım olur belki.

Bana bu kodun bilgisayarı nasıl bozduğunu açıklar mısınız, ben mi bir şey kaçırıyorum?

A bu arada, lazım olur belki.
Şimdi bu virüs başlangıca kaydediyor kendini. Başka bir programı açıyor. Sonra başka bir programı. Sonra diğer program. Sonra diğer. O diğerde başka bir program açıyor. Sürekli program açıyor. Böylece CPU 100% oluyor. Fare sürekli dönüyor. Fare dönerken sağ tık yapınca kendi kendine kapattığı oluyor. Bunun gibi şeyler oluyor.

3 aylık key girdim. Test edeceğim şimdi.

Son düzenleme:
Şimdi bu virüs başlangıca kaydediyor kendini. Başka bir programı açıyor. Sonra başka bir programı. Sonra diğer program. Sonra diğer. O diğerde başka bir program açıyor. Sürekli program açıyor. Böylece CPU 100% oluyor. Fare sürekli dönüyor. Fare dönerken sağ tık yapınca kendi kendine kapattığı oluyor. Bunun gibi şeyler oluyor.

3 aylık key girdim. Test edeceğim şimdi.
Evet sisteme de hiç bir zararı olmadığı için virüs olarak görmüyor.
Senin bilgisayarın Prime64'ü virüs olarak görüyor mu?

Ben diyeceğimi dedim hocam size kolay gelsin.
Tamam. Sonuçta virüs. Virüste diyor. Başardığı oldu ve şaşırdım. Şimdi yaptı ama ikincide pırt oldu. İlkinde sildi virüsün birisini.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cayır cayır çalışıyor ama video 10fps çıkmış.

Son düzenleme:
Aynen. Bu kadar köklü, yaptığı yazılımlar ile zirvede olan, bilinen bir çok şirket, banka ile birlikte çalışmış Kaspersky Lab, senin kıytırık kodlarında işe yaramıyor. Bravo.

Tamam. Sonuçta virüs. Virüste diyor. Başardığı oldu ve şaşırdım. Şimdi yaptı ama ikincide pırt oldu. İlkinde sildi virüsün birisini.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Cayır cayır çalışıyor ama video 10fps çıkmış.

Hocam o kadar gereksiz bir kod ki engellemeye lüzum görmüyor.
Çok istiyorsanız bunun system32 silenini yapın. En azından bir şeyi bozar

başlangıçtan sildim. Sonra olanlar.

Hocam o kadar gereksiz bir kod ki engellemeye lüzum görmüyor.
Çok istiyorsanız bunun system32 silenini yapın. En azından bir şeyi bozar
Daha tehlikeli hale getirebilirim istersen. Virüsü silemiyor işte kabullen. İnandığınla duyuyorsun.

Standartta bulmama ihtimalini değerlendirmek lazım. Sizde takdir edersiniz ki daha üst paketleri satmak adına alt paketlerde açık bırakmaları gerekir. Şahsım adına 3 farklı pakette web sitesi yapmaktayım ve en alt paket isteyenlere neredeyse güvenlik ve destek sunmuyorum. Takdir edeceksiniz ki satışını yaptığım en üst pakette kendileri sitelerine bir şey yüklemek için benden süreli yetki alarak yükleyebiliyorlar ve aynı zamanda kullandığım standartlara uymayan hiçbir içeriği de ekleyemiyorlar.
Kaspersky'nin antivirüs koruması her pakette aynı hocam. Üst paketlerde ekstra gizlilik özellikleri sunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı