Biraz işe yarıyor. Arcabit direk buluyor.Aynen. Bu kadar köklü, yaptığı yazılımlar ile zirvede olan, bilinen bir çok şirket, banka ile birlikte çalışmış Kaspersky Lab, senin kıytırık kodlarında işe yaramıyor. Bravo.
Biraz işe yarıyor. Arcabit direk buluyor.Aynen. Bu kadar köklü, yaptığı yazılımlar ile zirvede olan, bilinen bir çok şirket, banka ile birlikte çalışmış Kaspersky Lab, senin kıytırık kodlarında işe yaramıyor. Bravo.
İnandığımla falan değil bana bu kodun zararını söyle.Daha tehlikeli hale getirebilirim istersen. Virüsü silemiyor şte kabullen. İnandığınla duyuyorsun.
Kaspersky Plus'da denedim. İlk denemede sildi. İkinci virüsü açtım. İkinci virüsü silemedi.Kaspersky'nin antivirüs koruması her pakette aynı hocam. Üst paketlerde ekstra gizlilik özellikleri sunuyor.
CPU'ya zarar veriyor. İstersen bir komut daha ekleyip daha tehlikeli hale getirebilirim.İnandığımla falan değil bana bu kodun zararını söyle.
CPU'ya zarar mı veriyor, aaaa dikkat etmemişim. Ne yapıyor işlemcinin güvenli sınır ayarlarını kaldırıp yanmasına mı sebep oluyorKaspersky Plus'da denedim. İlk denemede sildi. İkinci virüsü açtım. İkinci virüsü silemedi.
CPU'ya zarar veriyor. İstersen bir komut daha ekleyip daha tehlikeli hale getirebilirim.
CPU aşırı zorlanıyor onu diyorum.CPU'ya zarar mı veriyor, aaaa dikkat etmemişim. Ne yapıyor işlemcinin güvenli sınır ayarlarını kaldırıp yanmasına mı sebep oluyor![]()
Hocam, bu bir virüs değil. Virüs olacak kadar bir kuvveti yok ve sisteme herhangi bir zararı yok. Musallat gibi bir virüs olsa da bazı şeyleri bozsa tamam diyeceğim.Dur bir dk CPU'ua zarar vermiyor ama bilgisayarda bir iş yapmanı engelliyor.
Offff yaaaaa, tühhhh rezil oldum.Dur bir dk CPU'ua zarar vermiyor ama bilgisayarda bir iş yapmanı engelliyor.
CPU aşırı zorlanıyor onu diyorum.
VirusTotal Kaspersky buldu virüsü. Geçmiş olsun.
Sistemde deneyeceğim kardeşim, buyur.Birde silmeye çalışırken System32'ye zarar verdirebiliyor virüs.
Yazdım bir tane. MBR virüsünü ekleyim istersen.Hocam, bu bir virüs değil. Virüs olacak kadar bir kuvveti yok ve sisteme herhangi bir zararı yok. Musallat gibi bir virüs olsa da bazı şeyleri bozsa tamam diyeceğim.
Sırf meraktan kendi sistemimde açacağım dersim bitince.
Evet sezgisel.Offff yaaaaa, tühhhh rezil oldum.
HEUR ne demek söyleyeyim mi, sezgisel. Yani bunda bi fantastiklik var ama ne yaptığı belli değil diyor.
Sistemde deneyeceğim kardeşim, buyur.
Şimdi linki atsam silmeseler dene sen. Virüsü zar zor siliyor. İstersen atayım ama uyarı yemeyeceksem.Offff yaaaaa, tühhhh rezil oldum.
HEUR ne demek söyleyeyim mi, sezgisel. Yani bunda bi fantastiklik var ama ne yaptığı belli değil diyor.
Sistemde deneyeceğim kardeşim, buyur.
Birde silmeye çalışırken System32'ye zarar verdirebiliyor virüs. Fakat nadiren oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.