Kaspersky'e yaptığım virüs testi sonucu

Aynen. Bu kadar köklü, yaptığı yazılımlar ile zirvede olan, bilinen bir çok şirket, banka ile birlikte çalışmış Kaspersky Lab, senin kıytırık kodlarında işe yaramıyor. Bravo.
Biraz işe yarıyor. Arcabit direk buluyor.

Daha tehlikeli hale getirebilirim istersen. Virüsü silemiyor şte kabullen. İnandığınla duyuyorsun.
İnandığımla falan değil bana bu kodun zararını söyle.
Daha loopları bilmediğin için aynı kodu kaç defa yazmışsın, başımıza hacker kesildin.

Kaspersky'nin antivirüs koruması her pakette aynı hocam. Üst paketlerde ekstra gizlilik özellikleri sunuyor.
Kaspersky Plus'da denedim. İlk denemede sildi. İkinci virüsü açtım. İkinci virüsü silemedi.
İnandığımla falan değil bana bu kodun zararını söyle.
CPU'ya zarar veriyor. İstersen bir komut daha ekleyip daha tehlikeli hale getirebilirim.

Kaspersky Plus'da denedim. İlk denemede sildi. İkinci virüsü açtım. İkinci virüsü silemedi.

CPU'ya zarar veriyor. İstersen bir komut daha ekleyip daha tehlikeli hale getirebilirim.
CPU'ya zarar mı veriyor, aaaa dikkat etmemişim. Ne yapıyor işlemcinin güvenli sınır ayarlarını kaldırıp yanmasına mı sebep oluyor

Dur bir dk CPU'ua zarar vermiyor ama bilgisayarda bir iş yapmanı engelliyor.

CPU'ya zarar mı veriyor, aaaa dikkat etmemişim. Ne yapıyor işlemcinin güvenli sınır ayarlarını kaldırıp yanmasına mı sebep oluyor
CPU aşırı zorlanıyor onu diyorum.

VirusTotal Kaspersky buldu virüsü. Geçmiş olsun.

Hocam, bu bir virüs değil. Virüs olacak kadar bir kuvveti yok ve sisteme herhangi bir zararı yok. Musallat gibi bir virüs olsa da bazı şeyleri bozsa tamam diyeceğim.
Sırf meraktan kendi sistemimde açacağım dersim bitince.

Birde silmeye çalışırken System32'ye zarar verdirebiliyor virüs. Fakat nadiren oluyor.

CPU aşırı zorlanıyor onu diyorum.

VirusTotal Kaspersky buldu virüsü. Geçmiş olsun.
Offff yaaaaa, tühhhh rezil oldum.
HEUR ne demek söyleyeyim mi, sezgisel. Yani bunda bi fantastiklik var ama ne yaptığı belli değil diyor.

Birde silmeye çalışırken System32'ye zarar verdirebiliyor virüs.
Sistemde deneyeceğim kardeşim, buyur.

Yazdım bir tane. MBR virüsünü ekleyim istersen.
HEUR ne demek söyleyeyim mi, sezgisel. Yani bunda bi fantastiklik var ama ne yaptığı belli değil diyor.

Evet sezgisel.

Şimdi linki atsam silmeseler dene sen. Virüsü zar zor siliyor. İstersen atayım ama uyarı yemeyeceksem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…