Kaspersky'e yaptığım virüs testi sonucu

2.21 duruyor dene. Kaspersky zarar veriyor ama. 1.0'ı dene zarar vermezse.
Hiç bir şey denemeyeceğim. O vakti ders çalışmak değil starcraft oynamaya bile harcasam daha kardayım.
Eski kodlarının rarı bende var zaten, önlem olsun diye Linux içine indirmiştim.

Kaspersky'nin antivirüs koruması her pakette aynı hocam. Üst paketlerde ekstra gizlilik özellikleri sunuyor.

Kaspersky'la şirket bazlı görüşmeler sağlarsanız koruma aynı olmuyor. Ben çalıştığım firmaya almak için direttim görüşmeler yaptım ve çok güzel sonuçlar aldım. Bası çalışanlar evde kullandıkları pclerini getiriyor ve ağa bağlandığında büyük problemler yaşıyordum. İlk başta tek PC alt sürümler ile sonuçlar almaya başlayınca üst paketlere yönelip yönelmemek arasında kararsız kaldım. Kendileri attıkları mailler ile her pakette farklı bir güvenlik sağladıklarını belirttiler. Şu an şirkette değilim info mailde mevcut konuşmaları atabilirim.

Kaspersky'la şirket bazlı görüşmeler sağlarsanız koruma aynı olmuyor. Ben çalıştığım firmaya almak için direttim görüşmeler yaptım ve çok güzel sonuçlar aldım. Bası çalışanlar evde kullandıkları pclerini getiriyor ve ağa bağlandığında büyük problemler yaşıyordum. İlk başta tek PC alt sürümler ile sonuçlar almaya başlayınca üst paketlere yönelip yönelmemek arasında kararsız kaldım. Kendileri attıkları mailler ile her pakette farklı bir güvenlik sağladıklarını belirttiler. Şu an şirkette değilim info mailde mevcut konuşmaları atabilirim.
Kurumsallar için nasıl paketler sunuyorlar bilemem. Ben bireysel için söyledim. Paket karşılaştırmalarında yazıyor zaten.

Tamamdır akşam geç saatlerde deneyeceğim.
MBR ekleyince buluyor.

Daha önce hiç bu kadar güvenlik kategorisinde güldüğümü hatırlamıyorum hocam.

Kaspersky'a kötü demek ne?
Kim demiş? Ben ise bu virüse karşı kötü sonuç vermiş. Daha yeni buluyor virustotalde.

Yok geliştirince buluyor. 2.21'i deneyin deneyecekseniz.

Ciddi bir zarar vermiyor eğer silmeye çalışırsanız 1.0 versiyonda zarar verebiliyor fakat siliniyor zar zor sonra.

Kaspersky ile silmeye çalışınca oluyor.

VirusTotal mesela buluyor bunu.

O zaman düz geliştirme yapacağım.

Yaptığım diğer dosyada bulunmuş. Mecbur düz geliştirme.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı