Yok sorun o değil önceki konularıma bakarsan görürsün. Neyse destek halledsin de başka bir şey olmasın.Hesap giriş yaptığın da lisans anahtarını görebilirsin
Kaspersky tekrar yüklediğin de genelde oturum açılıyor ve lisans otomatik aktif oluyor diye biliyorum.
64 bit bilgisayrım. Deneyeceğim.64 bit sürümünü mü indirmeyi deniyorsunuz? 32 bit indirmeyi deneyin. (.NET Desktop Runtime'dan bahsediyorum.)
64 Bit sürümünü mü indirmeyi deniyorsunuz? 32 Bit indirmeyi deneyin. (.NET desktop Runtime'dan bahsediyorum.)
64 Bit sürümünü mü indirmeyi deniyorsunuz? 32 Bit indirmeyi deneyin. (.NET desktop Runtime'dan bahsediyorum.)
Deneyip haber vereceğim.@discordf, Kaspersky kendi sitesinde bu linki vermiş. Atacağımı deneyin bir de. x86 olanı seçeceksiniz.
Download .NET 9.0 (Linux, macOS, and Windows) | .NET
Kaspersky'ı tekrar kurunca lisans anahtarı geçersiz kalıyor. Önceden yaşadım ve bir daha yaşamak istemiyorum...Revo Uninstaller indirip Kaspersky derinlemesine kaldır.
Daha Kaspersky sonra tekrar indirip kurun.
![]()
Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download
Get Revo Uninstaller Freeware. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware.www.revouninstaller.com
Kaspersky deteğine haber verdim.
Kaspersky'ı tekrar kurunca lisans anahtarı geçersiz kalıyor. Önceden yaşadım ve bir daha yaşamak istemiyorum...
Varmış.Kaspersky hesabın yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.