Kaspersky'ın hangi sürümü daha iyi?

Aslında ESET şu an güncel testlere bakarsak daha iyi. ESET ile memnunsan ekstra masraf yaparak Kaspersky geçmeni önermem.

Hocam güncel testler şu şekilde. Feb-May Real World Protection test.
Ekran görüntüsü 2022-07-25 145146.png Ekran görüntüsü 2022-07-25 145201.png

Bulut motoru hepsinde var, tüm ürünler entegre bulut motoruyla çalışıyor ancak sizin belirlediğiniz ayarlar doğrultusunda eylem alıyor. Security Cloud'un bu kadar pahalı olmasının sebebi adaptif koruma sağlaması. Diğer AV çözümlerinin aksine KSC'da eylemlerinize, sistemi kullanma şeklinize göre adapte olabilen bir motor yer alıyor. Farkı bu.

Ek özellikler de var, şifrelerinizi takip etme, sızdırıldığında uyarı verme gibi özellikleri de var. Bitdefender Total Security'de gördüğümüz disk sağlığı kontrol etme, disk optimizasyonu gibi ek işlevler de var fakat ben Internet Security kullanılması taraftarıyım. AV dediğin görevini yapacak, ekstra özelliğe gerek yok. Temel ve gelişmiş korumasını sağlasın, sistem performansını bana bıraksın. Her eklenen özellik, olası saldırı yüzeyini daha da genişletme ihtimaline sahip.

Kaspersky IS güvenliğiniz için yeterli olacaktır. Ama tavsiye etmiyorum. Uzun süredir kullanıyorum ve performans tarafında eskisi kadar iyi değil. Beni açıkası memnun etmiyor.

Eğer bütçe sorununuz yoksa ESET IS üzerinden devam edin. ESET dışında Norton 360 ve Bitdefender ürünlerine de bakabilirsiniz.

3 ay bedava dene, beğenirsen al. Boşuna hemen para verme.

İki senelik alırsan 65 e geliyor yıllık. Şimdi almasak artar mı 3 ay sonra bu fiyatlar.

İki senelik alırsan 65'e geliyor yıllık. Şimdi almasak artar mı 3 ay sonra bu fiyatlar?

Artma ihtimali var. Kaspersky'ın sabit satış politikasını bilmiyorum ama sabit kalacağını sanmam.

@theodeno lisans veriyorlar diye biliyorum. Satın almadığım için tam bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı