Kaspersky'nin tespit edemeyeceği virüs var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nemai

Megapat
Daha fazla  
Kaspersky kullanıyorum ve düzenli aralıklarla tarama yapıyorum, çünkü bir ara bir siteden korsan oyun indirmiştim. Dosyalarını attıktan sonra kendine disk açtığını görünce korktum, direkt sildim her şeyi. O zamandan beri de korsan kullanmıyorum ancak yine içimde bir şüphe var. Kaspersky bir şey bulamıyor ancak yine de var. Malwarebytes bir ara bulmuştu ve silmişti, daha da bulamamıştı. Başka antivirüsle taramamı önerir misiniz?

Kaspersky kullanıyorum ve düzenli aralıklarla tarama yapıyorum, çünkü bir ara bir siteden korsan oyun indirmiştim. Dosyalarını attıktan sonra kendine disk açtığını görünce korktum, direkt sildim her şeyi. O zamandan beri de korsan kullanmıyorum ancak yine içimde bir şüphe var. Kaspersky bir şey bulamıyor ancak yine de var. Malwarebytes bir ara bulmuştu ve silmişti, daha da bulamamıştı. Başka antivirüsle taramamı önerir misiniz?
İndirdiğiniz oyunun adı neydi? O tam olarak virüs olmuyor diye biliyorum

Hocam Kaspersky öyle bir antivirüstür ki, anti cheat programlarını bile virüs olarak görür. Yakın zamanda Windows'un kendisine bile zararlı diyecek neredeyse.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış bilgi
Yeni çıkacak bir şeyi bilmesine imkan yok, günümüzdeki çoğu şeyi engelleyeceğine inanıyorum.

Ancak şöyle ki, birçok virüs de birbirinin taklidi olduğundan onların da genelini fark etme potansiyeline sahiptir yüksek ihtimalle.

Malwarebytes ile tarama yaptıysan ve çıkmadıysa büyük olasılıkla yoktur. Korsan şeylerin içine gizlenen virüsler genelde ekstra donanımlı olmuyor. Kolay bulunabilir oluyorlar.

İndirdiğiniz oyunun adı neydi? O tam olarak virüs olmuyor diye biliyorum
Bilgisayarım kaldırabilir mi diye bakmak için TearDown indirmiştim. Bakamadan da sildim.

Kaspersky veritabanı oldukça geniş ve sağlam. Ancak örnek vermek gerekirse Kaspersky'ın bulduğunu Malwarebytes bulamaz. Veya tam tersi, birinin bulamadığını diğeri bulabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı