Kassız mıyım?

Kardeşim şimdi şöyle bir durum var. Rahatsız olacağın bir durum söz konusu değil. Sağlığın yerinde ise. Boyun uzun ise enine genişlemelisin ki orantılı olsun. Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla benim spora başlamadan önceki halime benziyorsun. Ben üstüne yaklaşık 32 kilo kadar kas kütlesi koyup topladım. O karın bölgesindekiler de oblik kası ve kaburgaların. Dert edinecek bir durum yok. İyi beslenme ve doğru spor ile kilo alabilirsin. Ama uzun bir maraton.

Bir deri bir kemik kalmissin hocam. Beslenme ekonomik acidan problem ise ucuz bir sekilde bol protein takviye etmeni oneririm (bunlar da pahali gerci ama en ucuz yolu bu) yumurta, tavuk gogsu, nohut pilav + ayran.

181 boyla zargana olmak çok zor ama başarmışsınız ve kassızsınız.
Hayır, daha kolay hızlı uzadığım için fazla inceliyorum zargana demendeki amaci anlamadim. Zayıf desen anlarım.
Bir deri bir kemik kalmissin hocam. Beslenme ekonomik acidan problem ise ucuz bir sekilde bol protein takviye etmeni oneririm (bunlar da pahali gerci ama en ucuz yolu bu) yumurta, tavuk gogsu, nohut pilav + ayran.
Evet sabahlari yumurtaya yemeye alisicam tavuk gogsu pahali sık sık yiyemem nohut pilav ayranda olur.
Kardeşim şimdi şöyle bir durum var. Rahatsız olacağın bir durum söz konusu değil. Sağlığın yerinde ise. Boyun uzun ise enine genişlemelisin ki orantılı olsun. Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla benim spora başlamadan önceki halime benziyorsun. Ben üstüne yaklaşık 32 kilo kadar kas kütlesi koyup topladım. O karın bölgesindekiler de oblik kası ve kaburgaların. Dert edinecek bir durum yok. İyi beslenme ve doğru spor ile kilo alabilirsin. Ama uzun bir maraton.
32 kilo kas kütlesi mi😳 Ne kadar zamanınızı aldı? Aileme söylüyorum bi spora yazdırmalarını ama geçiştiriyolar hep.

Hayır, daha kolay hızlı uzadığım için fazla inceliyorum zargana demendeki amaci anlamadim. Zayıf desen anlarım.

Evet sabahlari yumurtaya yemeye alisicam tavuk gogsu pahali sık sık yiyemem nohut pilav ayranda olur.

32 kilo kas kütlesi mi😳 ne kadar zamanınızı aldı? Aileme söylüyorum bir spora yazdırmalarını ama geçiştirıyorlar hep.

Zargana da zayıf demek zaten :D
Ayrıca sadece protein alman hiçbir işe yaramaz spor yapmazsan yağlanırsın sadece.

Ronnie bile 40 kilo kas kütlesi koydu :D

Ronnie bile 40 kilo kas kütlesi koydu :D
Bana ne?

32 kilo kas kütlesi mi😳 Ne kadar zamanınızı aldı? Aileme söylüyorum bi spora yazdırmalarını ama geçiştiriyolar hep.
Kardeşim 32 kilo aşağı yukarı. Net değil onu belirtmek istiyorum. 3 aşağı 5 yukarı oynayabilir. Ama 70'li kilolardan çıktım şuan 94 kiloyum. 2.5 yıl profesyonel haftada 6 gün çalışma yaptım. Ramazanda bile iftardan sonra 5 öğün yemek yedim. Bedel budur. Kaybı minimize etmek için. Sporu hayatınızda yemek içmek uyumak gibi bir gereklilik gibi görmedikçe spora inancınız düşük olur. Ailenize faydalarından bahsedin. Ben fiziksel olarak çok görmüş olsam da mental olarak farklı bir insana dönüştüm desem abartmış olmam. Ailen de bu faydaları edinmeni isteyecektir. Ona iyice anlatmalısın.

Arkadaşlar lütfen kavga etmeyin 😫
Spor yapın istediğiniz gibi bir vücudunuz olsun. Konu sahibi arkadaşım, evet kassızsın maalesef. Spor yapmadan karnındakinin kas olduğunu düşünmen zaten saçma. Ama spor yapıp istediğin vücuda ulaşmak da senin elinde.

.13 yaşındasın ve 1.81 boyun var. Senin kaslı gözükmen için günde 3 paket yulaf yemen ve full et ile beslenmen lazım. O yaşta o boya uygun kas yapman çok çok zor. Kas önemli değil. Bende 15 yaşında 1.86 boyundayım. Kollarım ne kalın ne ince. Boy uzayınca kas ile beraber uzar. Kolların kısa olsa kasların daha belirgin ve şişkin gözükür.

Ya ben 13 yaşındayım boy 1.56 herhalde ergenliğe girmediğimdendir diye düşünyorum bu arada kasınız yok benim var belli oluyor bir de kasınızı sıkarak fotoğraf gönderin.
Herkes lisede ergenlige girecek diyr bir kural yok.

Biri sıkık biri normal.

Sıkık olana baktım maalesef ki kasınız yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı