Kassız mıyım?

13 yaşında böyle şeyleri düşünmeyin daha vücudunuz gelişme aşamasında zamanla biraz daha gelişir kafanıza takılacak bir durum yok ayrıca spor salonuna gidecekseniz de 18 yaşını bekleyin bence.
Spor için 18 yaşını bekleme yanılgısı dışındaki kısım doğrudur, katılıyorum. Fakat sporun yaşı olmaz, yaşa göre antrenmanı olur. Tabi her halükarda bir sağlık raporu almakta fayda var zira fark edilmeyen bir şeyi tetikleme durumu olmaması adına.

Spor için 18 yaşını bekleme yanılgısı dışındaki kısım doğrudur, katılıyorum. Fakat sporun yaşı olmaz, yaşa göre antrenmanı olur. Tabi her halükarda bir sağlık raporu almakta fayda var zira fark edilmeyen bir şeyi tetikleme durumu olmaması adına.
Aslında yanlış söylemişim evet haklısınız, sadece ağırlık kaldırması için 18 yaşını beklemesini söylemiştim tabii 18'inden önce de olur ama genel olarak özellikle fizyoterapistler önermiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı