Katar'dan PS5 almak

Valla hocam şöyle söyleyeyim geniş aile kapsamında saçma sapan konularla uğraşıyoruz ailecek. O yüzden bütün dengem alt üst olmuş durumda. Şimdi MediaMarkt müşteri hizmetleriyle durumu teyit ettim (0 850 222 1 500) , telefonda söylenen ''Evet beyefendi doğrudur. Yurtdışı MediaMarkt şubelerinden almış olduğunuz her ürün için 1 yıl boyunca Türkiye'de garanti kapsamında gönderimini, onarımını, değişimini talep edebilirsiniz.'' Oldu hocam. Gecikme için kusura bakmayın lütfen, özür diliyorum tekrardan.
Ne özürü hocam, ben teşekkür ederim.

@anilbuldu Hocam müşteri hizmetlerini ben de aradım dediğiniz gibi bilgi verdiler ama çoğu mağaza Saturn ortak bunlar dahil değilmiş. Faturada Saturn ibaresi olmamalı tarzında bir şey söylediler özetle.

Son düzenleme:

@anilbuldu Hocam müşteri hizmetlerini ben de aradım dediğiniz gibi bilgi verdiler ama çoğu mağaza Saturn ortak bunlar dahil değilmiş. Faturada Saturn ibaresi olmamalı tarzında bir şey söylediler özetle.
Saturn’ün geçerli olmayacağı ihtimalini daha önce belirtmiştim diye hatırlıyorum hocam fakat bana telefonda böyle bir bilgi vermediler. Ben direkt olarak Saturn’e bağlı olmayan MediaMarkt mağazasından satın almıştım ki zaten benim faturamda Saturn ibaresi yok, direkt olarak MediaMarkt faturalı ürün zaten.

@çokdüşünenbiri @anilbuldu olay nedir? Yardımcı olayım. Yurt dışı garanti ile alakalı mı?

“Mr.DarkTech ben”
Hallettik hocam hallettik. Ben cihazı Stuttgart MediaMarkt'tan almıştım da @çokdüşünenbiri garanti durumunu merak etmişti, onunla alakalı MediaMarkt'tan teyit sağladık. Avrupa'da bulunan direkt olarak MediaMarkt mağazalarından alınan (başka bir mağazaya bağlı olan MediaMarkt'lar değil) cihazlarda yurtiçi MediaMarkt'larında 1 yıl garanti geçerli oluyor.

MediaMarkt'tan cevap maili de gelmiş hocam. Görsel olarak ekledim.

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-20_171418704.png
    resim_2023-05-20_171418704.png
    369,2 KB · Görüntüleme: 47
@çokdüşünenbiri @anilbuldu olay nedir? Yardımcı olayım. Yurt dışı garanti ile alakalı mı?

“Mr.DarkTech ben”
Hocam garanti işi tamam. Ancak Euro makası sebebiyle 11.5-12 bin TL'ye geliyor. Açıkçası 12 bin TL nakit vermektense 2 yıl ithalatçı garantili taksitli 13-14 küsura bulunuyor. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam garanti işi tamam. Ancak euro makası sebebiyle 11.5-12 bin TL'ye geliyor. Açıkçası 12 bin TL nakit vermektense 2 yıl ithalatçı garantili taksitli 13-14 küsura bulunuyor. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam samimi olarak söylüyorum yerinizde olsam yurt dışından alır geri kalan paramla da PS Plus Deluxe ve EA Play aboneliği (EA Play aboneliği şart değil bence) bunlara artı olarak da oyun ya da ikinci DualSense alırım. (ki ben öyle yaptım, abonelikleri ve ikinci kolu aldım)

Hocam garanti işi tamam. Ancak euro makası sebebiyle 11.5-12 bin TL'ye geliyor. Açıkçası 12 bin TL nakit vermektense 2 yıl ithalatçı garantili taksitli 13-14 küsura bulunuyor. Sizce ne yapmalıyım?

12.000 TL nakit verin. @anilbuldu hocamın dediği gibi de devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı