Dijital al geç CD'li oyun kültürü kalmadı artık.Merhaba,
Daha önce hiç konsol deneyimim olmadı. Açıkçası PC tercih ediyorum ama 13.000₺ ye PS5 Slim digital Edition alınabiliyor. Tavsiye eder misiniz? PC'den PS'ye geçmiş arkadaşlar deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim.
Neden CD'li öneriyorsunuz? CD'li oyun takma dışında ne gibi bir artısı var?Digital alma, CD'li al. Ve evet, tavsiye ederim.
İkinci el CD'li oyun satın alıp oynayabilirsiniz. CD'li oyun alıp oynadıktan sonra satabilirsiniz.Neden CD'li öneriyorsunuz? CD'li oyun takma dışında ne gibi bir artısı var?
Bende var konsolu daha çok seviyorum ayrıca Çok ekonomik ilk fiyat açısından fakat şuan oyunlar pahalı ama plus aboneliği gayet iyi onu alabilirsinizMerhaba,
Daha önce hiç konsol deneyimim olmadı. Açıkçası PC tercih ediyorum ama 13.000₺ ye PS5 Slim digital Edition alınabiliyor. Tavsiye eder misiniz? PC'den PS'ye geçmiş arkadaşlar deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim.
İlk fiyat açısından ekonomik dediğiniz yeri tam anlayamadım hocam, 13000₺ olması mı ekonomik diyorsunuz?Bende var konsolu daha çok seviyorum ayrıca Çok ekonomik ilk fiyat açısından fakat şuan oyunlar pahalı ama plus aboneliği gayet iyi onu alabilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.