Katı termal macun nasıl sürülmeli?

yusuf31342

Centipat
Daha fazla  
Cooler Master MasterGel maket nano partiküllü termal macunum var ve bu macun diğer macunlara göre birazcık yoğun spatulayla sürülmüyor ve ucundan dolayı nokta şeklinde de süremiyorum. Nasıl ince bir tabaka halinde işlemcinin her yerine sürebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde spatula yok ucu spatula işlevi görsün diye öyle yapılmış gibi o yüzden spatulayla denedim olmadı dedim belki de spatulayla rahatça sürülür. Spatulasız nasıl sürebilirim?
Ben Thermalright Peerless Assassin aldım. İçinden dediğiniz gibi katı bir termal macun çıktı( Thermalright Tf7). Spatula falan da yoktu. Kutu açılışını izlerseniz kutusunun içinden çıkan üstü beyaz kartondan biraz kestim😀. Onu spatula gibi kullanıp sürdüm ama önermem yani🤣. O beyaz kısım plastik gibi olduğundan termal macuna parçacık,toz karışmadı ama bir daha sürecek olsam ilk iş spatula alırdım ( Şunda mesela hem spatula var hem temizleyici sıvı. https://www.amazon.com.tr/Wipaste-C2-Yüksek-Performanslı-Termal/dp/B086QY2DN2 . Ama sadece spatula satılıyor mu bilmiyorum)

Ben Thermalright Peerless Assassin aldım. İçinden dediğiniz gibi katı bir termal macun çıktı( Thermalright TF7). Spatula falan da yoktu. Kutu açılışını izlerseniz kutusunun içinden çıkan üstü beyaz kartondan biraz kestim😀. Onu spatula gibi kullanıp sürdüm ama önermem yani🤣. O beyaz kısım plastik gibi olduğundan termal macuna parçacık, toz karışmadı ama bir daha sürecek olsam ilk iş spatula alırdım ( Şunda mesela hem spatula var hem temizleyici sıvı. https://www.amazon.com.tr/Wipaste-C2-Yüksek-Performanslı-Termal/dp/B086QY2DN2. Ama sadece spatula satılıyor mu bilmiyorum)

Şu an elimde termal macun var asıl sorun nasıl süreceğimde :D kullanmadığım bir kartla falan sürmeyi deneyeceğim sanırım

Şu an elimde termal macun var asıl sorun nasıl süreceğimde :D kullanmadığım bir kartla falan sürmeyi deneyeceğim sanırım
Parmağınla bile sürebilirsin ama bunun ucuyla sürülüyor haberin olsun. ucu düz onla sür az az.

Katı olduğu için pürüzsüz olmuyor ama üstüne soğutucu binince tertemiz düzleşiyor kafana takma onu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı