Katılım tarihi de kaldırılsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Discord grubu mu vardı? Biraz uğraşılsa o grubu yok ederlerdi. Uzun uzun paragraf yazmakla, her gün konu açmakla yönetim bunların akıllarına nasıl uydu anlamadım.
Biliyor musun? Aslında anlatmayacaktım fakat madem konusu geldi anlatayım. Moderatörlere rapor üzerinden bugün Discord sunucusunun davetini attım. Çoğu da gelip 30-40 dakika boyunca eski mesajlara baktılar. Ardından konuşmaya başladık. Başkası yaptığı için sizin de yapabileceğinizi düşündük dediler.

Gerçekten komik. Fakat burada asıl suç yönetimin zaten. Bir deli bir kuyuya taş atmış, bin akıllı çıkaramamış misali onlar da delinin attığı taşa aldandılar ve olayı alevlendirdiler, sonucu böyle oldu. Artık iyi mi kötü mü kişiye kalmış.

Gereksiz ve saçma bir hamle oldu. 2 kişinin attığı saçma sapan bir iftira ve bir kişinin yaptığı yanlış davranış sonucu 300.000 kullanıcı böyle bir özellikten mahrum kalmamalı.
 
Her özellik kötü anlamda kullanılabilir.

Şimdi aşağıdaki fotoğrafta konu sahibinin teşekkürüne bile -1 atanlar var. Bu aptallığı yapanlar bu platformda oldukça Technopat Sosyal'deki her şeyin kaldırılması gerekir sizin mantığınızla.
Eki Görüntüle 848105
Nasıl olsa kim oldukları belli değil ondan cesaret alıyorlar.
 
Şimdi aşağıdaki fotoğrafta konu sahibinin teşekkürüne bile -1 atanlar var. Bu tür şeyleri kötüye kullananlar oldukça Technopat Sosyal'deki her şeyin kaldırılması gerekir sizin mantığınızla.
Eki Görüntüle 848105
Aslında bunun için basit bir çözüm var.


Bu konuda belirttiğim gibi bir çözüm, troll kullanımı azaltılabilir. Fakat birinin yaptığı yanlış davranış yüzünden 300.000 kişi cezalandırılıyorsa, buna saçmalıktan başka bir şey denemez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı