Yöneticiler: Ayıp ediyorsunuz hocam, hemen.Evet sonuçta ismimize göre de yargılanabiliyoruz, ben mesela aaa @Kokona Shiki mesaj atmış hemen beğeneyim diyorum bazen... İsim de kaldırılsın.
Yöneticiler: Ayıp ediyorsunuz hocam, hemen.Evet sonuçta ismimize göre de yargılanabiliyoruz, ben mesela aaa @Kokona Shiki mesaj atmış hemen beğeneyim diyorum bazen... İsim de kaldırılsın.
Nickimi etiketle, bir an durduk yere ağlıyorsun sandım.Amacım birkaç güruhun onlarca gündür beğeni sayısı hakkında konu açmasını eleştirmekti. Geçen günlerde bu güruhtan birisiyle tartıştım ve bana 2015’te katıldığını bu yüzden hiçbir şey söyleyemeyeceğimi önüme sürmesiydi.
Bu nedir arkadaş iki-üç ergen için yönetim de bunlara uydu.
Bugüne kadar kimseden beğeni istemedim ve hiç Discord kullanmadım. Ama kalkmasından da hoşlanmadım, rahatsız oldum. İtiraz etme hakkım yok mu? Her geçen gün bir şeyin kaldırılmasından sıkıldım. Bu arada hiç DA, SDN ve DH foruma da kaydolmadım. Birileri gibi burada çift hesap da açmadım. Birisi caps lock ile mesaj yazınca mesajı mı siliyorsunuz yoksa siteyi mi siliyorsunuz? Birisi sözlü olarak uygunsuz üslupta bulununca evreni mi patlatıyorsunuz yoksa bunun yanlış olduğunu mu anlatırsınız?
Ellerinde kanıt olmadan bizi beğeni kasmak ile suçlayanlar bir haftaya bırakır forumu.Hocam kimse kusura bakmasın ama sırf beğeni kaldırıldı diye forumu bırakacak varsa baştan beri durması hata. Ne çok önemseniyormuş gerçekten şaşırttı beni.
3₺ farkla büyük seçim ister misin?Bazı üyeler bununla övünüyor ve bazı üyeler de bilgi doğrulamasını bununla sağlıyorlar.
@Kokona Shiki de kaldırılsın mı?Evet sonuçta ismimize göre de yargılanabiliyoruz, ben mesela aaa @Kokona Shiki mesaj atmış hemen beğeneyim diyorum bazen... İsim de kaldırılsın.
Bu başlık ve içindeki yazdıklarım buna ithafen iki-üç kişinin beğeni kasıyorlar diye yönetime sesini duyurmaya çalışması ve yönetimin de onların akıllarına uymasıdır. İnanılmaz bir durum, iş-güç yüzünden şimdi girdim ve kaldırılmış.Buradaki farklı başlığın altına yazdım buraya da yazıyorum:
Bugüne kadar kimseden beğeni istemedim ve hiç Discord kullanmadım. Ama kalkmasından da hoşlanmadım, rahatsız oldum. İtiraz etme hakkım yok mu? Her geçen gün bir şeyin kaldırılmasından sıkıldım. Bu arada hiç DA, SDN ve DH foruma da kaydolmadım. Birileri gibi burada çift hesap da açmadım. Birisi caps lock ile mesaj yazınca mesajı mı siliyorsunuz yoksa siteyi mi siliyorsunuz? Birisi sözlü olarak uygunsuz üslupta bulununca evreni mi patlatıyorsunuz yoksa bunun yanlış olduğunu mu anlatırsınız?
Ek olarak, beğeni, kibir, burnu iki karış havadalık taslayan kimse onu kaldırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.