Hayatımda hiç kavga etmedim. Çünkü ben medeni bir insanım, her şey konuşularak çözülür
şaka şaka. Yemedi de ondan. Etrafımdaki çocuklar beygir gücünde olduğu için bir şey yapamadım. Zaten kıyma ve belli başlı yemekler hariç et yiyince midem bulanıyor. Bende güç yok.
Bu bir kavga sayılır mı bilmem ama yine de anlatayım. 6. sınıfa gidiyorum ve o sıralar 3 arkadaş Minecraft skyblock oynuyoruz. Oyunda, bir eşyayı ucuza sattım diye bana kızıp bağıran arkadaşımı, diğer arkadaşımla işbirliği yapıp adadan attık ve tüm eşyalarını aldık (işbirliği yaptığım arkadaşım halen daha en iyi dostumdur bu arada). Sonrasında okul açıldı falan biz cuma günü son dersteyiz. Ders te boş. Benim yanımda duran dostumla beraber artık ne yaptık bilmiyorum ama bize kalem fırlattı ve üzerime yürüdü. Diğer arkadaşıma bir şey yapmadı çünkü o tuttuğunu koparan, Adana'lı biri beni itti mi ne yaptı hatırlamıyorum ama sıranın keskin tarafına gözüm denk geldi ve morardı. Tabii o sırada arkadaş cinnet geçiriyor, sınıf benim gözümle ilgilenirken bir yandan da onu tutmaya çalışıyor falan. O şekilde oldu yani olay. Ben karşılık bile vermedim çünkü kavga değildi. Sonrasında bir din dersinde iş tatlıya bağlandı ve iyi bir arkadaş olduk o şahısla da.
12 yaşındayken beyaz Cafe diye bir yer vardı, yaz tatilinde biz hep orada arkadaşlara top falan oynardık. Neyse bir gün Batuhanın bir tane arkadaşı gelmişti, çoçuk tam engelli bize ana avrat sövüp babasının yanına kaçıyor. Biz ilk başta çok takmadık fakat tekrar tekrar bunu yapınca işler kızıştı. Arkadaşım dedi, ben çaktırmadan arkadan çocuğu kaçmaması için tutayım, sen döv dedi. Bende tamam dedim. Sonra arkadaşım çaktırmadan arkadan yakaladı bu velet bir afalladı sonra bende bir gömdüm çocuk yere yapıştı burnu kanadı ve bir süre nefessiz kaldı. Direk babasına söyledi bende direk kaçıyorum babası arkamdan nasıl kovalıyor, ben çok pis korkuyorum en sonunda babası beni yakaladı ne yaptın sen dedi bende iki saattir bize küfür ediyor falan dedim sonra benim babamlar geldi falan derken olay çözüldü
1 Sene önce falan olmuştu bu olay. Neyse uzatmıyorum olayı anlatayım. Bizim sınıfta X adın da ayı gibi bir çocuk vardı. Bu X sürekli bana ve arkadaşlarıma laf atıyordu ve rahatsız etmekteydi. İlk önce hangimize sataşırsa X’i içimizden birisi dövecekti bu kesinleşmişti. Bu kararı verdikten birkaç gün sonra çocuk yine geldi beni ittirmeye başladı durduk yere. Ben de neden böyle yaptığını sordum. Zaten ben soruyu sorunca sinirler biraz gerildi. Bura da kesin kavga çıkacaktı. Ayrıca çocuk bayağı kiloluydu ve bu kilosundan dolayı beni dövebileceğini sanıyordu ama işler pek öyle olmadı. Neyse kaldığım yerden devam edeyim. Sonra çocuk sorumun üzerine küfür etti. Tabii bunu duyan sevgili lucimaze şiddete karşı olmayı bir kenara bırakıp sinirlerine hakim olamayarak gelişine X’in yüzüne yapıştırdı yumruğu. Yumruğu atınca X bir tarafa gözlüğü bir tarafa gitti. Tabii bu olay böyle kalmadı. X gidip beni müdür yardımcısına şikayet etti. Aile çağırmaca falan derken bir olay da böyle bitti.
Hocam dershaneye gidiyorum. Sınıfta 13 kişiyiz. 6 kız 7 erkek var ben dahil. Kızlardan biri çok güzeldi bende yakın arkadaş olmak istedim. Sınıfta bir çocuk vardı nefret ediyordum çocuktan çünkü o çocukta o kızla yakın arkadaş olmak istiyormuş. Çocuk kendini daha iyi bir aday göstermek için sürekli benimle dalga geçiyordu. Bir gün yine benimle dalga geçiyordu ama normalde ben çok takmazdım ancak bu sefer zoruma gitti. Çünkü hocanın yanında yapıyordu ve çok ağır konuşuyordu sonra ben buna "Çıkışta bekle." dedim. Çıkışta geldi dershanenin arkasındaki araziye kalıbımız denkti ama ben kavga konusunda üstün yeteneklere sahip olduğum için 10 dakika kadar dövdüm sonra bırakıp gittim. Bu arada kız ikimize de arkadaş olmadı.