- Makaleler
- 5
İlk ve tek demek istemiştim, pardon.''Hayatımda ilk defa ilişkim oldu'' demek istediniz herhalde.
İlk ve tek demek istemiştim, pardon.''Hayatımda ilk defa ilişkim oldu'' demek istediniz herhalde.
Hayatımda hiç kavga etmedim. Çünkü ben medeni bir insanım, her şey konuşularak çözülür
şaka şaka. Yemedi de ondan. Etrafımdaki çocuklar beygir gücünde olduğu için bir şey yapamadım. Zaten kıyma ve belli başlı yemekler hariç et yiyince midem bulanıyor. Bende güç yok.
Bu bir kavga sayılır mı bilmem ama yine de anlatayım. 6. sınıfa gidiyorum ve o sıralar 3 arkadaş Minecraft skyblock oynuyoruz. Oyunda, bir eşyayı ucuza sattım diye bana kızıp bağıran arkadaşımı, diğer arkadaşımla işbirliği yapıp adadan attık ve tüm eşyalarını aldık (işbirliği yaptığım arkadaşım halen daha en iyi dostumdur bu arada). Sonrasında okul açıldı falan biz cuma günü son dersteyiz. Ders te boş. Benim yanımda duran dostumla beraber artık ne yaptık bilmiyorum ama bize kalem fırlattı ve üzerime yürüdü. Diğer arkadaşıma bir şey yapmadı çünkü o tuttuğunu koparan, Adana'lı biribeni itti mi ne yaptı hatırlamıyorum ama sıranın keskin tarafına gözüm denk geldi ve morardı. Tabii o sırada arkadaş cinnet geçiriyor, sınıf benim gözümle ilgilenirken bir yandan da onu tutmaya çalışıyor falan. O şekilde oldu yani olay. Ben karşılık bile vermedim çünkü kavga değildi. Sonrasında bir din dersinde iş tatlıya bağlandı ve iyi bir arkadaş olduk o şahısla da.
Adam tam bir manyak çıktı rıza baba.
Zevkle gelirim ustam. Birinden dayak yedim, o da dayak sayılmazdı zatenGel seni yanıma alayım dayak yediklerini beraber dövelim.
Zevkle gelirim ustam. Birinden dayak yedim, o da dayak sayılmazdı zatensizden birkaç taktik öğrenirim ama
![]()
Yaptiginiz spor var mi?Teakwondo, kickbox öğren spor yap ip atla ayrıca 2 kişi ile kavga ederken aralarından ayrıl kafalarını birbirine vur (taktik işe yarar 2vs1 denedim).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.