Kavga anınızı anlatın

Denizli'de oturuyorum ama eskiden Çanakkale'yi gezmistim.
Hocam ben de cok yerim ama hiç kilo almıyorum.

Bir sürü var ama hatırladığımı anlatayım: Bir gün sınıftan bir tane Suriyeli Türklere laf etmişti. Bizde sinirlenip ekibi toplayıp dövdük sonra ki teneffüs 4 Suriyeli vs 15 Türk kavga edecektik sonra aradan biri çıkıp "teke tek çıkın kim alırsa" dedi. Sonra ben kiloluyum çocuğun karnına kafamı dayayıp demirlere yasladım vurdum vurdum köşeden kaçtım sonra 15 kişi oradaki Suriyelileri dövdü. Sonra hoca 4'ümüze tutanak tutturdu o sırada bir tane Kavgacı çocuk ayırmaya geleceğim diye gelmişti o da tutanak yedi. Sonra 2-3 teneffüs beni kovaladı kaçtım.

Ortaokulda arkam var diye sürekli kavga arayan biriyle kavga etmiştim. Arkası olduğuna pek inanmamıştım ama varmış 1 hafta okulun ön kapısından çıkmak yerine arkadaki duvardan atlayıp eve gitmiştim.

1. sınıftaydım ikizimle birlikte çete gibi gezerdik evet gördüğümüz gibi dövmezdik ama tek bir yamukta kavga başlardı. Neyse 1. sınıftaydım serviste bir çocuk bize C kişisini dövün dedi (dövün dediği çocuk 4. sınıf) bizde geri zekalı gibi gittik ikizim kenardan atladı C kişisi bir adımını öne atarken bende direk çelme taktım ben ayağından ısırdım ikizimde bunu tokatladı ve birisi gelip bizi ayırdı bir kerede bir çocuğun belini ısırıp kanatmıştım.

Zombi misin sen?

Kuzenimin karnına uçan tekme attım. 5 dakika sonra çocuğun burnundan kan fışkırmaya başladı Allah'tan hastaneye yetiştirdik.

Ne mermeri hocanın önünde çocuğun kafasını kapıya sokup yardım.
Nah çektim çocuğa ve bindim servisime

Koptum hocam keşke video kaydı alsaydınız nah çekme anını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…