Kavga anınızı anlatın

Çanakkale'de isen bir çay içebiliriz. Şu an ise 2M ve 150 kiloyum. Çok kilo aldım ya. Birazcık insana benzesem çok iyi olacak ama.

Yaklaşık 10 dakika önce 1.5 tabak pilav yedim. Sonra neden obezim :/ Ben hak ediyorum cidden: 3

Denizli'de oturuyorum ama eskiden Çanakkale'yi gezmistim.
Hocam ben de cok yerim ama hiç kilo almıyorum.

Bir sürü var ama hatırladığımı anlatayım: Bir gün sınıftan bir tane Suriyeli Türklere laf etmişti. Bizde sinirlenip ekibi toplayıp dövdük sonra ki teneffüs 4 Suriyeli vs 15 Türk kavga edecektik sonra aradan biri çıkıp "teke tek çıkın kim alırsa" dedi. Sonra ben kiloluyum çocuğun karnına kafamı dayayıp demirlere yasladım vurdum vurdum köşeden kaçtım sonra 15 kişi oradaki Suriyelileri dövdü. Sonra hoca 4'ümüze tutanak tutturdu o sırada bir tane Kavgacı çocuk ayırmaya geleceğim diye gelmişti o da tutanak yedi. Sonra 2-3 teneffüs beni kovaladı kaçtım.

Ortaokulda arkam var diye sürekli kavga arayan biriyle kavga etmiştim. Arkası olduğuna pek inanmamıştım ama varmış 1 hafta okulun ön kapısından çıkmak yerine arkadaki duvardan atlayıp eve gitmiştim.🤣

1. sınıftaydım ikizimle birlikte çete gibi gezerdik evet gördüğümüz gibi dövmezdik ama tek bir yamukta kavga başlardı. Neyse 1. sınıftaydım serviste bir çocuk bize C kişisini dövün dedi (dövün dediği çocuk 4. sınıf) bizde geri zekalı gibi gittik ikizim kenardan atladı C kişisi bir adımını öne atarken bende direk çelme taktım ben ayağından ısırdım ikizimde bunu tokatladı ve birisi gelip bizi ayırdı bir kerede bir çocuğun belini ısırıp kanatmıştım.

1. sınıftaydım ikizimle birlikte çete gibi gezerdik evet gördüğümüz gibi dövmezdik ama tek bir yamukta kavga başlardı. Neyse 1. sınıftaydım serviste bir çocuk bize C kişisini dövün dedi (dövün dediği çocuk 4. sınıf) bizde geri zekalı gibi gittik ikizim kenardan atladı C kişisi bir adımını öne atarken bende direk çelme taktım ben ayağından ısırdım ikizimde bunu tokatladı ve birisi gelip bizi ayırdı bir kerede bir çocuğun belini ısırıp kanatmıştım.

Zombi misin sen?

Zombi misin sen?

Yok be gardaş düzeldik imana geldik. Yinede sorun büyükse ama sadece büyükse ısırıyorum
5. sınıfta biriside gelip hiçbir şey yokken sen kime şekil yapıyorsun dedi devamını biliyorsunuz.

Kuzenimin karnına uçan tekme attım. 5 dakika sonra çocuğun burnundan kan fışkırmaya başladı Allah'tan hastaneye yetiştirdik.
Yanımdaki çocuktan para istenmişti. Ben de karşı çıktım ona. Beni itmesi ile direkt üzerine atladım. Ben kavga etmeyi bilmem, tek yaptığım kalıbım sayesinde çocuğu yerden kaldırıp tekrar yere yapıştırmak olmuştu. Birkaç yumruğu yüzüme isabet etmişti. O karmaşa içinde ne olduysa ayağım kaydı ve masaya çarptım başımı. Sonuç? Hastanelik oldum.

Zaten benim yaptığım çok kötüydü, başını mermere çarpabilirdi çocuk. Pişmanım buna. En son seçeneğiniz olsun her zaman kavga, bazı kendini erkek sanan kişiler "ya ne olacak dayak yemekten mi korkuyorsun?" Kafasında oluyor da hiç öyle değil her an her şey başınıza gelebilir, akıllı olmak gerek.

Ne mermeri hocanın önünde çocuğun kafasını kapıya sokup yardım.
Nah çektim çocuğa ve bindim servisime

Koptum hocam keşke video kaydı alsaydınız nah çekme anını

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı