Kavga anınızı anlatın

Not: Olay yaşanmıştır ve abartı değildir.
7 ya da 8.sınıftaydım. Nejat diye bir arkadaşım vardı. Sınıf arkadaşım bu arada. Çocuk uyuz biriydi, günde 2 kez falan gözüme doğru kalem fırlatırdı. Bir gün teneffüsteyim dışarı çıkmıştım. Bu arkadaş gelip bana ana avrat küfür etmeye başladı. Sonra ağır ol falan dedim dedi olmazsam ne olur diye? Bende şeyin olur gibisinden bir şey söylemiştim. Çocuk kalıplı bayağı. Gerçi bende kalıplıyım ama onun kadar güçlü değildim. Çocuk ben sınıfa doğru çıkarken bana bir taş attıydı. Bayağı bir sinirlenip öfke krizi geçirmiştim. Attığı taşı geri alıp o taşla yumruğumu sıkıp karnına iki tane vurup 1 tane de kafasına sertçe vurmuştum. Hastanelik olmadı ama 4 5 gün şişi kalmıştı o vuruştan sonra. Kavga etmeyi sevmem ama edersem biraz fena ederim.

Kavga çıkarmadım ama şu anda 15 yaşındayım ve boyum yaklaşık 2 metre ve yaklaşık 85 kiloyum.
Beni görenler kavga etmek istiyor ama korkuyorda. Bir kere bir çocuğun sırtına vurmuştum çocuk ses çıkarmadan gitti. Tek diyeceğim şey bu. Lol.

Maldım okula çakı götürdüm tehdit ettim kavga çıksa Allah bilir.

Burnunu kırmıştım.
4 sınıf.

Henüz altıncı sınıftayım. Çocuğun birine fena gıcık olmuşum. Özel okulda okuyordum, bu çocuğun babası şu anki Bitlis milletvekili. O gün ne olduysa artık, çocuğa kafa attım. Ama çocuğun ağzına geldi. O da beni kolona çarptı. Bir-iki saniye yerde kaldım öylece. Sonra hoca geldi falan filan.

6.sınıfım fen dersi bitmiş sınıfa giriyoruz bana omuz attı bende ona. Onunla 5.sınıftan beri kavgalıyız arada bir olay çözülüyor tekrar başlıyor. A yı yumrukluyom saçlarımda biraz uzun bizim
A saçıma yapıştı o benim saçımı yolmayı başardı. Ama bende arkadaşın toplarını dümdüz ettim işin garip tarafı hala arkadaşız. Konusu açıldıkça gülüyoruz

1.sınıfta sonradan ilk okul en iyi arkadaşım olacak kişiyi 40 saniye boyunca dövmüştüm. Botla yüzüne vurmuştum.

Ortaokuldayken arkadaşım basketbol topumuzu alıyordu sınıfa geldiğimizde çocuğa bir yumruk atmıştım hoca görmüştü işte sonra müdür vb.

Yıl 2017. Ben işte 3. Sınıftaydım. Bizim yanımızda 3.A sınıfı var. Onlarda bir gün bize kalem silgi atmaya başladılar. Bizim sınıfta atıyor. Ben de baya bi zahmet yakından kalem attım. Daha sonra çocuk karnıma vurdu. Bende o sinirden önümdeki çocuğa daldım. Onların hocaları ve bizim hocalarımız geldi zaten. Konuştular benle. Beni sınıfa gönderdiler.
Sonuç: Gaziantep Empati ilkokulundan beş gün uzaklaştırma aldım.

2009 ya da 2010 yılında daha üniversitedeyken 3 çift olarak (3 erkek 3 kız) Ankara şehir merkezine indik. Güzelce eğlendik, geri dönmek için Kızılay'ın orada taksilerin olduğu yere doğru yürürken 8 tane barzo kızlara sözlü tacizde bulundular. Benim aklımdan geçenler ise şu oldu; hazır çakırkeyf durumundayız, çok fazla bir şey hissetmeyiz. Susup gidersek daha sonra hiçbir şey yapmamış olmanın verdiği sinirle kendi kendimi yerim, diğer 2 arkadaşım da aynı şeyleri düşünmüş olacaklar ki birlikte kızlara siz taksiye binip eve gidin diyerek taksiye bindirdik. Tabii kızlar beyin olarak bizlerden daha çabuk olgunlaştıkları için (testosteron belaları yok) mantıklı olarak saçmalamayın birkaç barzonun lafını takmayın dediler.

Biz yine de kızları taksiye bindirdik, şoföre gidecekleri yer için parayı uzatıp gönderdik, sonra 3 tane yarı sarhoş salak olarak bu 8 kişiye hiçbir şey belli etmeden uçarak daldık. İlk birkaç saniye afalladıkları için altımıza aldıklarımızı iptal ettik ama sonra fark ettik ki sarhoşluk seviyemiz yiyeceğimiz dayağın acısını hissettirmeyecek kadar değilmiş.

Sonuç olarak geri kalan 5 kişi, biz altımızdaki 3 kişiyi döverken bizi haşat ettiler. Kaburgası ve köprücük kemiği kırılan oldu, burnu kırılan oldu, benim bir yerim kırılmadı kavga ve darbelere 4-5 yaşından beri alışkın olduğumdan ama suratım dağıldı tabii. Diğer 2 arkadaşım rapor alıp derslere gitmediler o hafta ama bende çok kötü bir durum yok diye gittim. Kız arkadaşım ve diğer arkadaşlarım bu yaptığımıza kızmışlardı ama yine de yaralı bir unicorn ( ) gibi göründüğümüz için çok yüklenmediler. Sadece kız arkadaşım dağılan suratıma bakıp "şimdi bir şeye benzemişsin" diyerek epey bir düşüncelere dalmama neden olmuştu.

O kız arkadaşımla da 2016 yılına kadar birlikteydik, sonra ne yazık ki yollarımız ayrıldı. O Milano'ya yerleşti ama ben gitmeyi istemedim. Diğer 5 kişinin hepsiyle de hâlâ iletişimim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…