Kavga anınızı anlatın

Hocam Allah akıl fikir versin.Her türlü manyaksınız

*z*n diye bir çocuk vardı tam böyle k*k* bunlar grup halinde dolaşıyorlar. Okul çıkışı bana sataştı uzaklaştırmak için ittim sonra yumruğu kafaya yedim. Daha hayatımda kavga etmemişim ağlaya ağlaya vuruyorum. beni bir güzel 4 kişi dövdüler kalabalık insanlar olmasa herhalde biyerlerim kırılcak. Kavga sonucu boynumda kan halinde bir çizik vardı.

Yaş küçük olunca, kavgada olmuyor
Bilmem belki insanlar gibi konuşmayı tercih etmişimdir. Direkt saldırmayı değil. Kusura bakma ormanın kralı olmadığım için. Akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız. Yazık başına. İyi günler.

Ne demek istediğinizi anlamadım?

Ne demek istediğiniz anlamadım?
Atalarımız tekrar haklı çıktı, kanıtı. Akıl yaşta değil baştaymış
Ne demeye çalışıyorsunuz?
Atalarımız tekrar haklı çıktı, kanıtı. Akıl yaşta değil baştaymış
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim,mizah amaçlı demiştim onu.Ama ne demeye çalıştığınızı anlamadım.
Bu konu anıdan çok tartışmaya dönüyor sanırım.

Kusura bakmayın bende gerildim azcık yarın sınav falan var matematik, Almanca falan daha isim sormayı bilmiyorum. Neyse tekrar özür dilerim.

Kusura bakmayın bende gerildim azcık yarın sınav falan var matematik, Almanca falan daha isim sormayı bilmiyorum. Neyse tekrar özür dilerim.

O sizin suçunuz değil hocam, bu zamanda sınav yapan devletin suçu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…