Kavga eden bir tip değilim. Fakat 2, 3 kavga ettim. 8. sınıf gidiyor idim. Okul çıkışında nereden geldiğini görmediğim bir tekme yedim. Tekmeyi yediğim gibi çöp kutusuna girdim. Sonra hemen kalkıp çocuğun üstüne uçtum. Kavga orada coştu. 3 ben vuruyorum. 1 o vuruyor. Ben en sonda bunu döve, döve yere fırlattım. Sonra üzerine doğru gidiyor iken. Bu karnıma tekme yapıştırdı. Çok pisti ama. Öyle böyle değil
Karnımı tutuyor iken, acıyı hissediyor iken. Bana bayağı çalıştı. Acıdan etrafı göremiyorum ki
2 büklümüm, bir baktım. Adam beni döve, döve okul girişinden çeşmeye kadar getirmiş(fazla uzak değildi, abartı falan demeyin.). Tabi ben fena afalladım. Yerden kalkmadım 2, 3 dakika. O da bana yer de tekme atmaya devam ediyor. En sonda tekme atar iken, bir tutum bacağını. Lap yere yapıştı. Sonra ben yerden kalkıp, yakasından tutum. Tokat çaktım, suratının ortasına. Sonra 2,3 kere de yumruk attım. En son da okul güvenliği geldi. Bizi ayırdı. Tam ayırır iken bacağımı salladım. Uzaktan da olsa iyi çaktım ona
Çok iyi bir kavga idi ya
Müthiş idi.