Kavga anınızı anlatın

Saf bir çocuk. Kışkırttılar bunu beni dövebileceğini sandı ki fiziksel olarak da teknik olarak da ondan kat kat üstünüm. Hiç kavgacı değilimdir ama hem diğer fiştekçilerin onu kışkırtmaları sinirimi bozdu, hem onun herkesin önünde bana dayılanması az olduğunu düşündüğüm egomu kabarttı, hem de sınıftaki diğer kişilerin beni desteklemesi özgüvenimi okşadı. Sonuç olarak pata küte dövdüm çocuğu.

O kavga son kavgam olmuş idi.
Ben o kavgadan sonra da kavga ettim ama hiç ben başlatmadım. Kaçtıkça kaçtım arkamdan gelip hayırdır dediler. Sonra yumruk gelince olan oldu zaten. Yani bizim okul zaten normal bir okul değildi.

Babam esnaf yaz mevsimi sabahları pazarlara gideriz ailecek. Bir gün pazarda kardeşim ve benim canımız sıkıldı. Beraber parka gidecektik. (Bu arada biz dondurmacıyız) o parka önden gitti ben kendime dondurma katıp gidecektim dondurmayı katıp yola çıktım. Bir baktım kardeşim biriyle küfür falan ediyor. Bu çocuk sanırım birbirimizin kardeş olduğunu anladı kaçıyor görünümü verdi. Sonra uzun bir sopa ile geri döndü ve benim bacağıma sopayı fırlattı. Tabii o sinir, acı birleşimi duygu ile bir daldım çocuğa böyle 20 saniye falan birbirimize sarılır gibi yere düşürmeye çalıştık. Ben tam uygun pozisyona geldim (hala sarılır gibi duruyoruz) çocuğun tam ayağına çelme takacakken kardeşim onun bana attığı sopayı yerden almış. Geldi ve bana vurdu (kardeşim benim sırtıma sopa ile vurdu çünkü o çocuk ile birbirimizi düşürmeye çalışıyorduk. O anda yanlışlıkla bana vurdu) tabii o acı ile çocuğu bıraktım ve gitti annesini falan çağırdı büyük olay çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı