Kavga etmekten korkmak

Makaleler
4
Selam arkadaşlar, kavga etmekten korkuyorum nedenini bilmiyorum. Sadece bir ara gözüm dönüp kafa atmıştım bir tane çocuğa zaten onun sevinciyle 1 sene yaşadım. Ya bu kavga etme korkusunu nasıl geçiririm? Mesela biri bana hayırdır dese ne diyeceğimi falan bilmiyorum. Geçen biri hayırdır deyince duymamazlıktan geldim. Bu kavga korkumu nasıl yenerim? Cidden yenmek istiyorum. Ağız burun tekme tokat nasıl kavga ederim?

Edit: Bu bende değil arkadaşımda var. Deli fişek kavga ederim ben. Yazmamı istedi sizlerden tavsiye istiyormuş. Ben ona korkmamasını söyledim en fazla dayak yer pek bir şey olmaz yani.

Son düzenleme:
İfadeler: T21
Bu sorun bende de var döverim dövmesinede nedense korku vb oluyor veya titremeler istemsizce.

Dayak yerse korkusu geçer, aynısı ben de vardı. 3 kişiden bir güzel dayak yiyince geçti.

"Hayırdır" dedi diye mi kavga etmek istemiş arkadaşın? Böyle basit sebeplerde kavga çıkarmaya bahane aramayın. Sonra dövseniz de, dövülseniz de suçlu durumuna düşersiniz. İlla da kavga etmek istiyorsa gitsin atar yapsın, kafa tutsun, sonra korksa da kavgadan kaçamaz zaten.

Dayak yemeyi deneyebilir. Dayak yiyince erkeklik onuru sarsılır ve bir daha sarsılmaması için elinden geleni ardına koyar. Bu içgüdüsel bir olay

Sonra elin kekosu saplasın bıçağı.

Eğer sürekli karşılaştığınız yerdeki biri size zorbalık yapmıyorsa kavga edilmemelidir.

Yaşınız kaç? Öncelikle hayatınız boyunca hiç kavga etmemenizi temenni ederim. Ancak eğer buna mecbur kalacağınızı düşünüyorsanız ve bunun için tavsiye istiyorsanız bu korkunuzu aşmak için bir savunma sporu kursuna gidebilirsiniz. Mesela krav maga. Oradaki eşli çalışmalarda bu korkunuzu yenebilirsiniz.Hayırdır deyince duymamazlıktan gelmeniz ise çok güzel. Çünkü bu yüzden kavga etmek mecburiyet değil aptallıktır. Unutmayın kavga etmekten korkmamak değil evinize sağ salim dönebilmek çok daha önemli.

En iyisi konuşarak hâlletmek. Tanrıya şükür başıma bu tarz olaylar gelmedi. Gelmemesi için de sakinleştirici görevini üstleniyorum. Benimkisi de korku değil de istememek. Tabi ki o duyguyu daha yaşamadım, umarım başıma da gelmez

Kavgadan korkmak bir insanın yapabileceği en doğru hareket muhtemel kavga ortamında. Kavgaya bulaşmayan yaşar bu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…