Kavga etmenin saçma olması

Duruma göre bazen çok saçma, bazen ise bayağı bayağı gerekli bir şey olabiliyor kavga.
Tabii ki durumuna göre ama benim saçma bulduğum kısım benim eski halim ve onun gibilerinin kavga etmek için sebep araması. İyi ki olgunlaşmışım.
Dövüş sporlarına gideceksin ya da Fitness'a gidip güçlen. Başka türlü kendini koruyamazsın, onlar sürekli kavga ister, konuşsan fayda etmez.
Hocam dövüş eğitimi almaya ihtiyacım yok ki, ben kavga edemiyor değilim. Konu farklı birazcık.
Bu ülkede kavga etmeden durmak için benim gibi bir tip olmanız lazım. Benim gibi bir tip ne demektir? Hiç bir boka bulaşmadan karşısındaki adamın zeka seviyesinin 0 olduğunu varsayıp yaşamak. Otobüs sırasında bile beklerken kadın-erkek fark etmeden birisi tak senin önüne atlayabiliyor. Bu kişiye laf söylesen direkt kavga çıkacağı o kadar belli ki. Bu adamın beyni olsa zaten öyle bir şey yapmaz. Sen buna laf attın ya hiç düşünmeden direkt saldırır.
Kesinlikle öyle bir şey yapamam. Siz şans verdikçe onlar daha çok sizi küçümsüyor. Yılanın başını gerekince ezmek lazım. Haksızlığa hiç gelemiyorum.
Bu tavsiyeyi veren arkadaş da sorsan 16 17 yaşındadır. Ne gördünüz de tavsiye veriyorsunuz la. Tavsiye vermeden önce git bi aç karnını doyur, şeyine bi don al. Git ders çalış la.
Bana mı diyorsunuz?
 
İyiyim toprağım. Nörüym yaw hayatta kalmaya çalışıyorum, yorgunum ve bitkinim. Tr'deki iş hayatını anlatmama gerek yok herhale..

Allah nasip ederse 1 seneye kalmaz Rusya'ya göçecem. Ata torpaklarını özledim. Rusya en azından 2. Dunya ülkesi sigara ve akol daha da ucuz ve karı bol. Tr'deki kızlar beni yedi bitirdi meen. Hayat buralarda çok .oktan. Eğer baban işçi sınıfından biriyse yani emekçiyse zor burada yaşamak.
Discord kullanıyorsanız, sizi ekleyebilir miyim? Yüksek olasılıkla tanıdık çıkacağız. :D
 
Discord kullanıyorsanız, sizi ekleyebilir miyim? Yüksek olasılıkla tanıdık çıkacağız. :D
Maalesef discord kullanmıyorum hocam. Discord kullanan kitleyi açıkçası pek sevmiyorum . Açıkçası sosyal medya bile kullanmıyorum. Böyle hayat daha güzel. İşten güçten vakit kalmıyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı