Kavga korkusu

Arkadaşlar selam.
Saçlarımdan dolayı, lise çıkışı roman uyruklu kişilerden.
"Bu erkekse, ben neyim?" gibi söylemlerde bulundular.
Sinirlendim ve bir tanesini ittirdim.
Anında hocalar damladı ve kavgayı ayırdılar.
Haklı taraf benim ama çocuk belalı bir tip ve peşimi bırakmayacağını söyledi.
Kavga etmeyi bilmiyorum, birisinin suratına yumruk vurmak bile beni korkutuyor.
Ama gerektiği zaman yapmam gerek ve bu çocuk dışarıda beni kesin bulacak.
Korkumu yenmek için ne yapmalıyım?
Bıçak taşımalı mıyım?

Erkek adam korkmaz hocam taktiksel dövüş ben 1 ay önce bir tane çocuk beni boğmaya çalıştı ani bir refleksle sırtımı secde eder gibi yaptım çocuk yere düştü ve güzel bir dayak yedi
 
Erkek adam korkmaz hocam taktiksel dövüş ben 1 ay önce bir tane çocuk beni boğmaya çalıştı ani bir refleksle sırtımı secde eder gibi yaptım çocuk yere düştü ve güzel bir dayak yedi.

Bu durumun tek çözümü böyle bir durum yaşanır yaşanmaz hepsini polise veya mahkemeye şikayet etmesidir.
 
Eğer sana şiddet uygulamaya devam ederlerse direkt o şahsı mahkemeye şikayet et bundan başka veya polise bundan başka hiçbir öneriyi her ne olursa olsun dinleme.
Ya bu adam bıkmadan her konuya polise git mahkeme aç yazıyor. Ben de yakında sana mahkeme açacağım.
 
Yüreği varsa gelsin bende de çakı var çakıyla geziyorum burası İstanbul dostum az hasmım çok ama illa çakı şart değil yumruklada dövüşürüm.

Konu sahibinin başına bela açacaksınız konu sahibi mahkemeye veya polise başvursun bu kadra basit çözümü hem okula nasıl çakı getirecek pardon?
 
@Berkay058 @Kyrie Irving @askimcokpardon hahaha ve bütün beğenmedim atanlar konu sahibinin aklını bulandırmayın hakikat siz hahaha atınca değişmeyecek.



Ölür veya yaralanırsın sana eğer konuda bahsettiğin şahıs bulaşırsa ya polise ya mahkemeye şahsı şikayet et.
Çok normalmiş gibi ölür veya yaralanırsın yazmış bir e ahahahahah :D
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı