Polis gülüp geçer gibime geliyor.Bu durumda kaçıp polise mahkemeye başvurulmalı çözüm budur hakikat tektir.
Polis gülüp geçer gibime geliyor.Bu durumda kaçıp polise mahkemeye başvurulmalı çözüm budur hakikat tektir.
Bırak çakıyı, C4 ve tüm tabanca türevlerini sokabilir/sokabilirim. sadece 1 çanta yeterli. Hatta uzi de sığar.
Polis gülüp geçer gibime geliyor.
Polis gülüp geçer gibime geliyor.
Bu durumda kaçıp polise mahkemeye başvurulmalı çözüm budur hakikat tektir.
Züppeler tamam da çingene bize ters hacıBıçak taşıma, kendini korurken katil olursun. Roman insanlar çingene oluyor. Git çocuğa çikolata ver bişey ver. Çingenelere bulaşılmaz.
Siz polis olayı bu kadar önemsiyor mu sanıyorsunuz cidden kimsenin umurunda değil lise kavgası.
En iyisi deli ayağına yatmak dilini çıkarıp kafanı titret adam seni şizofreni sanıp kaçar aklına Doom'daki Berserk'i getir.Olayın çok benzeri başıma geldi birkaç gün önce aynı korku bende de var. Yapacağımız şey her şeye kendimizi hazırlamak. Ben sinir hastası gibi ellerimi titretip korkutmayı düşünüyorum.
Öğrenciler beni izlerse deliremem.En iyisi deli ayağına yatmak dilini çıkarıp kafanı titret adam seni şizofreni sanıp kaçar aklına Doom'daki Berserk'i getir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.