Kavga korkusu

Daha fazla  
Herkese iyi günler, ben 2 yıldır kickboks dalı üzerinden dövüş yapıyorum, en azından dışarıda kendimi savunacak kadar yeteceğim var. Ancak kavga başladı başlayacak içimi değişik bir his sarıyor. Geçen gece saat 12 suları arkadaşımla dışarıdayız, sarhoşun biri durduk yere sataşmaya başladı, neticede durum fiziksel temasa geçmeden bitti ancak sarhoş bize laf ettiği andan itibaren içimi o bahsettiğim his sarmaya başladı. Bu histen nasıl kurtulurum?

Bu his adrenalin olması gerek. Korku, yaralanma korkusu, buraya ait olmamanın korkusu, kötü adam hissi gibi şeyler. Yavaş yavaş terlemeye başlar ve akciğeriniz şişmiş gibi olursunuz. Hızlı nefes alış verişler başlar. Bende şahsen böyle oluyor kavga anlarında. Kurtulmanın yolu soğuk kanlılığını korumaktır. Rahat olman gerek. Umursamamak gerekir. Ama gardını da indirmemen gerek.

Herkese iyi günler, ben 2 yıldır kickboks dalı üzerinden dövüş yapıyorum, en azından dışarıda kendimi savunacak kadar yeteceğim var. Ancak kavga başladı başlayacak içimi değişik bir his sarıyor. Geçen gece saat 12 suları arkadaşımla dışarıdayız, sarhoşun biri durduk yere sataşmaya başladı, neticede durum fiziksel temasa geçmeden bitti ancak sarhoş bize laf ettiği andan itibaren içimi o bahsettiğim his sarmaya başladı. Bu histen nasıl kurtulurum?
Elleriniz titriyor mu? Muhtemelen o adrenalin. Adrenalin tehlikelidir. Gerçekten gözün kararırsa ve karşıdaki kişi kendini iyi savunamazsa fena halde ölümcül hasar verebilirsin.

Ya canının acımasından korkuyorsundur, ya heyecanlanmışsındır anlık adrenalin anında kalbin hızlanır. ya da hukuksal. Ama zaten sen Kick boks biliyorsan ve lisansın varsa sakın bulaşma lisansını alırlar. Bir de dövüş sporu bilen birisi bilmeyen birisini döverse silahla yaralama suçuna giriyor.

Sakın saçma sapan laf dalaşmaları sebebiyle kavgaya girme. Kimin cebinde bıçak var belli değil. Hayatın kayar.

Kavga ederek. Nerede yaşıyorsun?

Ya canının acımasından korkuyorsundur, ya heyecanlanmışsındır anlık adrenalin anında kalbin hızlanır. Ya da hukuksal. Ama zaten sen Kick boks biliyorsan ve lisansın varsa sakın bulaşma lisansını alırlar. Bir de dövüş sporu bilen birisi bilmeyen birisini döverse silahla yaralama suçuna giriyor.

Kavga ederek. Nerede yaşıyorsun?

Denizli

Ya canının acımasından korkuyorsundur, ya heyecanlanmışsındır anlık adrenalin anında kalbin hızlanır. Ya da hukuksal. Ama zaten sen Kick boks biliyorsan ve lisansın varsa sakın bulaşma lisansını alırlar. Bir de dövüş sporu bilen birisi bilmeyen birisini döverse silahla yaralama suçuna giriyor.

O da korkutuyor biraz, bir yerlerim sıkışınca kullanmak gerekiyor.

Denizli.

O da korkutuyor biraz, bir yerlerim sıkışınca kullanmak gerekiyor.

Zorda kalınca kullanacaksın tabii ki. Ben de eskiden bire bir kavga ettiğim çocuğa daha ilk kavgam olmasına rağmen hamlelerinin hepsini savuşturarak sadece 2 yumruk bir tekme ile fişini çekmiştim. Bu tür anlarda adama dalmayıp Full blok atman daha karlı olur. Sonra bir iki yumruk atarsın kavgayı bırakmak ister. Çünkü eğer sana hiç hasar veremiyorsa kavgayı bırakma hissi oluşur karşı tarafta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı