Kavga sonrası "Hayatıma devam ediyorum" iması yapan kızın amacı nedir?

Maridb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 ay önce çok boş bir sebepten kız arkadaşımla kavga ettim beni engelledi. 5 gün boyunca açmadı ben de bu yüzden Instagram'daki fotoğraflarımızı sildim. Daha sonra hesabını herkese açık yapıp storyler atmaya başladı (göndermeli ve ben kendi hayatıma devam ediyorum imasını gözüme sokar şekilde) arada bir gizli yapıp tekrar açtı falan. Tabii ben hikayelerine gizli bakıyordum ve kendi hesabımdan da herhangi bir story atmıyordum hiçbir şekilde göndermeli ya da bu tarz bir şey. Daha sonra tekrar açık yapıp o klasik herkesin ayrıldıktan sonra paylaştığı alkol storysini atıp 2 saat sonra tekrar gizli yapıp diğer gün hesabını kapattı. Şimdi hocam bu kızın amacı nedir? Ben 19 yaşındayım o 18 yaşında ve aramızda ayrılıyoruz hadi görüşürüz muhabbeti vs. geçmedi. Bende 5 gün engelli kalacak bir hata yapmadım bu yüzden fotoğrafını sildim bir insanın engelini açıp ulaşmak bu kadar zor mudur? Bu kibir niye yani? Görüşlerinizi bekliyorum.

Yaşı gereği yapması gerekeni yapıyor. Next yani kızların davranışlarını kafanda mantıksal bir zemine oturtmaya çalışarak vakit kaybetme.

Yaşı gereği yapması gerekeni yapıyor. Next yani kızların davranışlarını kafanda mantıksal bir zemine oturtmaya çalışarak vakit kaybetme.

Hocam nextlemekte bir sıkıntı yok başta ben hayatıma devam ediyorum müthişim iması verip sonra üzgün storylerle hesap kapatması falan saçma geliyor.

Yazmayı unutmuşum ilişki de 3 yıllık bu arada neredeyse :D

Hocam nextlemekte bir sıkıntı yok başta ben hayatıma devam ediyorum müthişim iması verip sonra üzgün storylerle hesap kapatması falan saçma geliyor.

Yazmayı unutmuşum ilişki de 3 yıllık bu arada neredeyse :D
Ne yapmaya çalıştığını çözmeyle vakit harcamaya gerek yok. Çıkart tüm sosyal medya hesaplarından.

Sizin için boş olan sebep, onun için dolu olabilir. Egosundan dolayı sizden özür ve yalvarma beklemiş, siz de ona bunu vermeyince bu tarz hareketler ile istediğini bu şekilde alıyor olabilir.

İlgi istiyor anlaşılan. Alacağı ilgiyi bulamayınca da hesabını kapatmış olabilir. Kavga neden olmuştu bu arada?

Şu Instagram'da bazı Reels'lar oluyor görebilmek için dikkatli olmak gerekiyor anlamayıp onu atmıştım o da bir tık uygunsuz bir şeymiş buna soğuk yaptı bende "ne diyorsun nereden bilebilirim?" dedim sonra daha da sinirlenip ağır laflar etmeye başladı bende ona hala olgunlaşamadığını ve böyle saçma şeyleri bile kıskanıp kavga çıkartmaya çalıştığını söyledim engelledi bende tekrar iletişime geçmedim.Bu kavganın önceki gününde de cinsel ilişkimiz hakkında bir tartışma olmuştu yarıda kaldı onun sinirini de üstüne bindirip böyle komik bir tepki verdi.

Kendisi pasif agresif şekilde kavgayı çözmeye çalışan birisi yani genel tartışmalarda bile engelleyebilir bunu bir daha yaparsa ilişkiye devam etmeyeceğimi ve böyle bir davranışı ilişki materyali olarak görmediğimi söyledim.Yaptı bende dediğim gibi fotoğraflarını vs. kaldırdım.

Şu Instagram'da bazı Reels'lar oluyor görebilmek için dikkatli olmak gerekiyor anlamayıp onu atmıştım o da bir tık uygunsuz bir şeymiş buna soğuk yaptı bende "ne diyorsun nereden bilebilirim?" dedim sonra daha da sinirlenip ağır laflar etmeye başladı bende ona hala olgunlaşamadığını ve böyle saçma şeyleri bile kıskanıp kavga çıkartmaya çalıştığını söyledim engelledi bende tekrar iletişime geçmedim.Bu kavganın önceki gününde de cinsel ilişkimiz hakkında bir tartışma olmuştu yarıda kaldı onun sinirini de üstüne bindirip böyle komik bir tepki verdi.

Kendisi pasif agresif şekilde kavgayı çözmeye çalışan birisi yani genel tartışmalarda bile engelleyebilir bunu bir daha yaparsa ilişkiye devam etmeyeceğimi ve böyle bir davranışı ilişki materyali olarak görmediğimi söyledim.Yaptı bende dediğim gibi fotoğraflarını vs. kaldırdım.
Geçmiş olsun. Bu ilişki senin mentaliteni etkilemiştir illa ki. Dediğim gibi ilgi için yapıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı