Kavgada bıçak olur mu?

Ortaokullu çocuklar en fazla ne yapabilirler Allah aşkına. Bıçak olsa bi' b*k yapabilecek sanki. Git döv 3-5 tanesini kendilerine gelsinler.

Benim okuduğum ortaokulda bizim bir üst sınıflarımız mahallede villa soyuyordu, okulda fuhuş dönüyordu. 8,9 yaşındaki Çingen çocukları ceplerinde çakılarla geziyorlar kimseyi hafife alamazsın. Her yaşta her şey olabilir.
 
Bence bir tane gerçek olmayan bir silah alın korkup kaçarlar zaten.

En aptalca yöntem olabilir. Bir tanıdık anlatmıştı babasının arkadaşı sivil polismiş, trafikte magandalık yapan biri sivil polise silah çekince poliste refleksle silahına davranmış ve oracıkta adamı delik deşik etmiş. Adamın silahı oyuncakmış. Geçenlerde Amerika'da oyuncak silahlı soygun yapan biri müşteri tarafından vurularak öldürüldü. Gerçekten çok aptalca bir şey.
 
Hocam neden ciddiye almadığınız birinin seviyesine düşüyorsunuz? Böyle tiplerle uğraşıp zaman kaybetmenizi önermem. İlla uğraşacağım diyorsanız kavgasız bir şekilde sorunla ilgilenmenizi öneririm.
 
Liseliyim. Kız arkadaşımı eski okulundaki birkaç çocuk rahatsız etmiş gecenin bilmem kaçında. Neyse bende çocukla konuşuyordum falan boş yaptı ve ben de birkaç laf attım, sonra bunun 7.sınıf ergen arkadaşı olaya dahil olup bana küfür falan etti, ben olay büyür diye küfür etmedim, çıkışına çağırdı teke tek falan dedi ben çok inanmıyorum da ben de gelirim dedim, zaten gidecektik kızla birlikte. Neyse işte ben illaki gideceğim oraya kaçarı yok da, şimdi adamların okuluna gidiyoruz ben böyle bir olay için adam çağırmam da bunlar 15 20 kişi olur mu? Bir de bu agresif ergen yanında bıçak falan taşıyor olabilir öyle bir ihtimal var mıdır? Konuyu daha sonra konuştuk, şu asıl çocukla adam gibi konuşalım falan dedik de bunun ergen arkadaşı mevzu çıkarırsa teke tekte muhtemelen döverim 2 veya 3 yaş büyüğüm, yani çocuktan biraz kaslı da bir şey olmaz :D Ama 6 7 kişi olurlarsa veya bıçak çekilirse sıkıntı, öyle bir durumda ne yapmam gerekir? Tabii hiç kavga çıkmaması ihtimali de var, ayrıca çocuk muhtemelen beni ortaokullu sanıyor ve liseli olduğumu bile bilmiyordu, ben söyledim ama geri vites yapmadı. Neyse bıçak falan çekilir mi? Konu hakkında görüşleriniz neler? Çocuğa yaşını sorduğumda beni tersledi, aşırı ergen gerçekten. Ciddiye alamıyorum bile ama ergenliği yüzünden bıçak çekerse yapacak bir şey yok. :D
pala götür:))
 
Çocuğukların bıçakla geleceğini düşünüyorsan kavgaya girme. Instagram'dan engelle, geç.

Kız var yoksa gitmem oturur LoL oynarım ya kız işi bozuyor.

Artık kimsenin kimseyi bıçaklamaya cesareti yok baktın hiç anlaşamıyosunuz teke tek yap.
7.sınıf bebesi benle teke çıkmaz ki okullarına gidicem en az 20 30 kişi.

Arkadaşlar iyi haber çocuklar şehirin merkezinde okul da kolej :D ama gene de belalı tipler gibiler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı