Kavgada karşılık verememek

Bir kızdır ilk o sana 1 yumruk atsın yani o kadar kızdır ama kameraların önünde atsın sonra tüm gücünle davran ilk yumruğu atan her zaman suçludur. Tabii öldürmemeye dikkat et sonucta 4 yaş fark var.

Vurdu mu devirecek değil de obez biri gibi gözülürsünüz de bu da bedeniniz ile alakalı değil kavga etmekden çekiniyorsunuzdur.

Vurdu mu devirecek değil de obez biri gibi gözülürsünüz de bu da bedeniniz ile alakalı değil kavga etmekden çekiniyorsunuzdur.
Yok obez gibi değilim boy olduğu için. Yani obez gibi gözüken çok kişi var. Ama iri yarı da gözükmüyorum.

Bende öyleyim git biraz yumruk nasıl atılır öğren. Ben şahsen yumruk atmayı az çok biliyorum. Öyle boylu poslu olmak işine yarar ama bilmeden yumruk atarsan bileğini kırarsın. Ayrıca ses çıkarma bence bir gün böyle büyük bir olay olursa adamı döversen daha karışmazlar sana.(düzenleme) biraz kilolusun hantal hareket edersin o yüzden kolunun uzun olduğunu düşünüyorum adamı kendine yaklaştırma. ben kısa boyluyum az çok biliyorum bu işleri. Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…