Kavgaya giderken doping kullanmali miyim?

  • Konuyu başlatan ncl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 983
Boyun kaç senden uzun diye mi bu kadar şeysin kısacık adamlar uzun adamları alıyor boydan bu kadar şey olma bende uzun değlim ama kavga etmesini bilirim düzgün.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonucu bekliyorum.

Hocam teşekkürler. Aradığım şarkılardan birini buldum 😀
 
Döveceğin çocuk malum partidense; biraz sporcu veya enerji içeceği, ardından biraz amonyak kokla. Kendine gelince işine başla. 1 gün öncesinden biraz fazla şeker takviyesi alabilirsin, muz yersende kavga sırasında kasların esnek olacaktır.
Döveceğin çocuk ülkeden memnun değilse; büyük ihtimal ile bu sisteme isyan ediyordur, haklı olduğunuz ortak isyanları aranızda konuşabilirsiniz. Ekonomi yaşlısından gencine herkesi psikolojik olarak etkiliyor, o yüzden önce bir politika konuşun derim. Yok politikadan anlamazsa dövüşün guzum.
Çocuksunuz daha eğlenmenize bakın.
Bir bunu siyasete bağlamadığınız kaldı. Sanki Amerika'da, Almanya'da, Japonya'da böyle tipler yok.
 
Oncelikle herkese merhaba, mahallemde 8 aydir bana zorbalik yapan bir çocuk var ve her gordugunde "bir şey yapmayacagim" deyip yanina cagiriyor, iftira atoyor ve vurmaya calisiyor. Boyum ondan kisa oldugu icin bir şey yapamiyorum. Dun eve giderken yanina cagirdiginda "eve gitmem lazim" deyip gitmedim. Daha sonra kufur ederek "sen yarin bittin olum" dedi.

Sanirim bugunlerde dovusmek ve ona bir dayak atmak zorundayim. Zargananin teki, kendini keko sanan 8. sinif bir velet. Benden bir yas kucuk olmasina ragmen bir şey yapamiyorum.

Sizce internetten veya baska bir yerdek tek dozluk doping alsam ise yarar mi? Dovuste onu nasıl yenebilirim? Onceden kendime guvenemiyordum ama artik korkmuyorum. Doping gibi beni cildirtacak bir şey var mi?

2 ölçek kahve at ağzına bir de bir güzel phonk müzik aç sigma editi izle
 
Dopingi falan boşver en güzel taktik bütün gücünle boğazına geçir sonra toz ol.

Ama baya riskli hareket daha rahatı kulağına falan dirsek atabilirsin dengesi kayar baya. Ama yinede kavga çok önermem ya boşver gitsin.

Bunları çok zorda kalirsan kullan.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı