Kawai WA-9232QC BIOS USB Görmeme Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows tabletime format atacağım. Format diskimi Rufus ile oluşturuyorum. Fakat tablet flash belleği görmüyor. Tablet UEFI. Biçimlendirmeyi UEFI GPT FAT32 biçiminde yapıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

@Murat5038 @MF @Yusuf Ensar Ertan

Bu tür bazı cihazlar 64 Bit desteklemiyor. Cihaz ile birlikte gelen işletim sistemi 32 Bit ise 32 Bit Windows 10 deneyin.

Yabancı forumlar'da 64 Bit kurmuşlar. Kurulum anlatımı yok hiçbir yerde. Bios zaten karma karışık. İsterseniz Bios tan bir kaç fotoğraf yükleyebilirim.

Fotoğraf sayısı fazla oldu ama detay a inmek lazım.

Bu tür bazı cihazlar 64 Bit desteklemiyor. Cihaz ile birlikte gelen işletim sistemi 32 Bit ise 32 Bit Windows 10 deneyin.

Güncelleme: 32 İso ile başarılı bir şekilde kurulum yaptım fakat dokunmatik çalışmıyor. Yabancı forum'dan indirip kurdum. Aşağı basıyorum yukarı algılıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

[GUIDE] Remove Android and install only Windows 8 or 10 (V820w)

EFI device First Enable olsun. Windows 8 fast boot disable olsun. X64 imajını doğru düzgün yazdırıp. Boot manager kısmında EFI ile başlayan usb belleğin adı gözükmesi lazım onu seç ve yükle.
______
Dokunmatik sorununu normal laptoplarda olduğu gibi sürücülerini güncellediğinde çözülür. Touchpad ve ATK sürücüleri yükle.

Uyuz firma sürücüleri paylaşmıyor. Yabancı forumlar'da var sürücüler. Kurunca dokunmatik sapıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…