- Makaleler
- 2
Daha fazla
https://downloadmirror.intel.com/25977/eng/win32_153343.4425.exe
Bunu yükle.
Downloads | KIONIX
KXTJ9-KXCJ9-KXTJ2 Driver olanı indir. Uyumluluk modunda x86 olanı kur.
Klavye ve fare takılı onları çıkart.
Download Realtek RTL8723BS Wireless LAN Driver 3008.33.430.2016 for Windows 10
Bu da wireless sürücün. Cab dosyasını dışarı çıkart ve manuel sürücü yükleme ile yükle.
Casper izinden yürüyorlar işte. Destek 0 bu tür cihazları almayın boşa demiyoruz.Mail atıyorum. İnternet üzerinden driver vermeyeceklerini tableti servise verdiğiniz takdir de yükleyeceklerini söylediler.
Casper izinden yürüyorlar işte. Destek 0 bu tür cihazları almayın boşa demiyoruz.
hayatımda her zaman kendi sorunlarımı kendim çözmek durumunda kaldım ne yazık ki. teknik destek uzmanı olmaya bu durum itti sanırım beni. firmadan hayır yok. günlerdir uğraşıyorum sonunda başardım. buraya yazayım da arkadaşlara yardımım olsun aynı sorunu yaşayan. bir kere kesinlikle tableti win10 a yükseltemeyin. yükseltirseniz dokunmatik sapıtacak. win 8.1 de çalışmayan dokunmatik sorunu şu şekilde çözebilirsiniz. malumunuz bu cihazın sürücüleri hiçbir yerde yok ve firma da paylaşmak istemiyor. tüm dosyalarınızın yedeğini alın. rufus yazılımı ile bir usb disk hazırlayın win 8.1 pro sürümü içeren. uefi gpt fat32 olacak. tabletinizi bu usb flashla formatlayın. sonra onda v820w tabletin win 8.1 sürücülerini indirin ve bu sürücüleri kurun. ben de tesadüfen araştırma sonucu iki tabletin de aynı sürücüleri paylaştığını keşfettim. cihaz yeniden çalışır durumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.