Kawai WA-9232QC BIOS USB Görmeme Sorunu

Size yardımı dokunacağını düşündüğüm bir şey paylaşacağım. Ben de bu tabletten aldım. İlk işim double driver programıyla driverları yedeklemek oldu. Alta link bırakıyorum umarım işinize yarar.

WA-9232QC-INTEL-WIN 1.10.2017 02-26-25.rar | Dosyaupload.com

Arkadaşlar Windows tabletime format atacağım. Format diskimi Rufus ile oluşturuyorum. Fakat tablet flash belleği görmüyor. Tablet UEFI. Biçimlendirmeyi UEFI GPT FAT32 biçiminde yapıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

@Murat5038 @MF @Yusuf Ensar Ertan
Bu tabletin c diskinde bir kurtarma bölümü var. İçinde ne var bilmiyorum dikkatinizi çekti mi?

Dosya Ekleri

• 28b30a43650c00e-2.jpg
    28b30a43650c00e-2.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 210
Ben bir bir arkadaştan daha bu programla yedek yapıp atmasını istedim. Attı bana, denedim fakat olmadı. Şimdi senin attığını da bir bakam. Kurtarma bölümünün içinde yedekte olabilir driver da bakmak lazım.

Ben bir bir arkadaştan daha bu programla yedek yapıp atmasını istedim. Attı bana, denedim fakat olmadı. Şimdi senin attığını da bir bakam. Kurtarma bölümünün içinde yedekte olabilir driver da bakmak lazım.
Bu arada bende Windows 10'a geçiyorum bakalım sorun yaşayacak mıyım?

Ben de Windows 10 kurdum. Yedeklediğim driverlar olmasa Windows hiçbir şey bulamadı sürücü namına... Dokunmatik sürücüsü kurdum çalışıyor ancak, düzgün çalışmıyor. Bir yere dokunuyorsun başka bir yeri görüyor v.s. Diğerlerinde sorun yok gözüküyor. Ama bir sorun daha yaşıyorum; o da batarya ile ilgili sürücüyü yanlışlıkla sildim windows kendisi kurdu şimdi tekrar ben yedekten kurmak isteyince hata veriyor, çok sinir bozucu...

Verdiğin dosyaları kurdum. Zaten tek sorunum dokunmatik sapıtmasıydı. Yine düzelmedi. Aldığıma pişmanım diyebilirim.
Bende 2 tablet aldım birisini WİN 10'a geçirdiğimde dokunmatik sürüsücünü yedekten kurdum fakat sapıtarak çalışıyor, aynı durumdayız. Sonra tekrar başka bir WİN 8.1 kurdum durum yine aynı. Günü geçmeden değişim yapmayı düşünüyorum. Aslında WİN 10 da herşey güzel birtek dokunmatik çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı