Çözüldü Discord Kaybedilen hesaba nasıl erişilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetaytekin

Decapat
Daha fazla  
Ana hesabımı çok uzun yıllardır kullanıyorum ama mailine erişimim yoktu. Bu aralar fazla bilgisayar da kullanmıyorum. Bugün bir gireyim dedim, çıkış yapmış. Telefonda da kayıtlı değil, şifresini bilmiyorum. Gmail'e de giremiyorum. Gmail'e girmeye çalıştığımda “şifremi unuttum” dediğimde, Google “bu hesabın size ait olduğunu kanıtlayacak yeterli bilgiye sahip olmadığımız için şu anda hesabınızı kurtaramazsınız.” diyor.

Ama şu an aktif olan kendi Gmail hesabımda, mesela bu önceki Gmail'imden “kurtarma e-postası yap” diye mesaj falan gelmiş. Yine de benim olduğumu doğrulamıyorlar. Discord da erişemediğim maile kod gönderiyor. Bu Google Authenticator'da falan kayıtlıydı, Discord'dan oradan şifre alıyordum. Ama yine de ne şifresini bilmediğim mailin şifresini değiştirebiliyorum ne de Discord'a girebiliyorum.

Yani bunun bir çözümü yok mu? O mailin ve Discord'un bana ait olduğuna dair kanıtlar var ama sunamıyorum. Bir şekilde erişmem mümkün değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gmail hesabına erişim tamamen Google’ın kurtarma adımlarına bağlı, sen kendi başına şifreyi sıfırlayamıyorsun. Eğer kurtarma maili/telefonu kayıtlı değilse ve Google doğrulayamıyorsa hesabı geri almak mümkün değil. Discord da o maili istiyor, yani önce Gmail’i açmadan Discord’u da kurtaramazsın.
Gmail hesabına erişim tamamen Google’ın kurtarma adımlarına bağlı, sen kendi başına şifreyi sıfırlayamıyorsun. Eğer kurtarma maili/telefonu kayıtlı değilse ve Google doğrulayamıyorsa hesabı geri almak mümkün değil. Discord da o maili istiyor, yani önce Gmail’i açmadan Discord’u da kurtaramazsın.

Çözüm
İşte mailde benden kanıt falan istese bir şekilde olacak ama direkt doğrulanmadı diyor.
Mail maalesef öyle, destek hatları yok. Sadece eğer kurtarma e-postası veya telefon eklediysen şifremi unuttumdaki adımlara göre kurtarabiliyorsun ama anladığım kadarıyla eklememişsin.

Yok maalesef sadece maili hatırlıyorum başka hiçbir şey. Ama şimdi Discord'a mail attım konu hakkında ilgilenmediler birkaç kanıt attım üst birimlere aktardıklarını söylediler hadi bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı