Kaybolan virüs tehditi sıkıntı çıkarır mı?

MarealX

Hectopat
Daha fazla  
Geçen günlerde bilgisayarıma yanlışlıkla bir uygulama indirdim ve onunla birlikte anlaşılan birkaç virüs gelmiş. O sıra Windows Defender tespit etti ve tespit ettiklerini direkt kaldırdım ama kalkmayanlar da vardı. Ben de bir etkisi yok diye ellemedim. Şimdi bugün temizlemek isteyince herhangi birisiyle karşılaşmadım, sizce sorun olur mu? Kaspersky, malware ve mrt ile tarama yaptırdım hiçbir virüs çıkmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-13 200324.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-13 200324.png
    58,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2025-04-13 200330.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-13 200330.png
    32,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2025-04-13 200341.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-13 200341.png
    37,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen günlerde bilgisayarıma yanlışlıkla bir uygulama indirdim ve onunla birlikte anlaşılan birkaç virüs gelmiş. O sıra Windows Defender tespit etti ve tespit ettiklerini direkt kaldırdım ama kalkmayanlar da vardı. Ben de bir etkisi yok diye ellemedim. Şimdi bugün temizlemek isteyince herhangi birisiyle karşılaşmadım, sizce sorun olur mu? Kaspersky, malware ve mrt ile tarama yaptırdım hiçbir virüs çıkmadı.

İçin rahat edecekse bir şey yapma.

Kaspersky Premium ile tarattıysan sorun yok eğer bedava sürümse temiz kurulum güzel olur.

Verilerinizi yedekleyip temiz bir format güzel olabilir, içiniz rahatsa gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı