Kayıp olan arabanın anahtarına ne yapılabilir?

453482

Kilopat
Makaleler
17
Yer
Türkiye, Ankara
Merhaba,

Dün çok talihsiz bir olay yaşadım. Arabanın anahtarını kaybettim. Ve şu an ne arabaya girebiliyorum ne motoru çalıştırabiliyorum. Şu an arabayı en azından çalıştırabilecek bir anahtarımın olmasını istiyorum ama bu nasıl yapılabilir ki? Bir de araba zaten evde falan olsa keşke. AVM'nin orada kalmış. Sanırım tek yapabileceğim çilingir çağırmak. Ama çilingir çağırırsam onun başarısız olup arabayı açamamasından korkuyorum. Çünkü kontaklı olan araba gördüm ama benim arabamdaki anahtar koyduğum görseldeki gibi. Yani "Start Stop". Bunun mekanizması daha zor olur mu? Yoksa direk hiç yapılmaz mı emin değilim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim: )

Araba Modeli:

Renault Fluence 2013.

Dosya Ekleri

• Fluence.jpg
    Fluence.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arabayı atacak haliniz yok ya. Anahtar servis ile görüşülünce alınıyor. Bizde aynı markanın scenic modeli vardı ve o şekilde aldık diye hatırlıyorum bir 6 sene önce. Arabanın sizin olduğunu kanıtlamanız yeterli.

Merhaba,

Dün çok talihsiz bir olay yaşadım. Arabanın anahtarını kaybettim. Ve şu an ne arabaya girebiliyorum ne motoru çalıştırabiliyorum. Şu an arabayı en azından çalıştırabilecek bir anahtarımın olmasını istiyorum ama bu nasıl yapılabilir ki? Bir de araba zaten evde falan olsa keşke. AVM'nin orada kalmış. Sanırım tek yapabileceğim çilingir çağırmak. Ama çilingir çağırırsam onun başarısız olup arabayı açamamasından korkuyorum. Çünkü kontaklı olan araba gördüm ama benim arabamdaki anahtar koyduğum görseldeki gibi. Yani "start stop". Bunun mekanizması daha zor olur mu? Yoksa direk hiç yapılmaz mı emin değilim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim: )

Araba modeli:

Renault fluence 2013.
Hocam bende onu düşünüyorum ama orada ya daha çok para isterlerse? Çünkü 2000 1500 TL gibi paralar bayılmak istemiyorum.

Hocam arabayı atacak haliniz yok ya. Olacaksa 1500 olacak yapacak bir şey yok.

Hocam arabayı atacak haliniz yok ya. Anahtar servis ile görüşülünce alınıyor. Bizde aynı markanın scenic modeli vardı ve o şekilde aldık diye hatırlıyorum bir 6 sene önce. Arabanın sizin olduğunu kanıtlamanız yeterli.

Hocam arabayı atacak haliniz yok ya. Olacaksa 1500 olacak yapacak bir şey yok.
Yapma ya : (. Neyse o zaman artık o parayı gözden çıkartıcaz. Bütün yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Oto anahtar işiyle uğraşan yerlere gidip arabanın modelini verip durumu anlatarak hem yapıp yapamayacağını hemde fiyatını öğrenebilirsiniz. Ardından servisi arayarak da bir fiyat alır ve karşılaştırma yaparak rahatça karar verebilirsiniz.

Oto anahtar işiyle uğraşan yerlere gidip arabanın modelini verip durumu anlatarak hem yapıp yapamayacağını hemde fiyatını öğrenebilirsiniz. Ardından servisi arayarak da bir fiyat alır ve karşılaştırma yaparak rahatça karar verebilirsiniz.
Tamam onu da deneyeceğim. Sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı