Kayıp olan arabanın anahtarına ne yapılabilir?

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama benimde aracın tek anahtarı vardır ve aylardır aklımı kurcalıyordu. Kaybedersem ya da bozulursa sizin gibi ortada kalırım diye daha geçen hafta yedek anahtar yaptırdım. Anahtarsız giriş çalıştırma olduğu için 750TL tuttu. Sizin de bu civarlarda bir maliyeti olur diye düşünüyorum. Ankara'da iseniz adres verebilirim.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama benimde aracın tek anahtarı vardır ve aylardır aklımı kurcalıyordu. Kaybedersem ya da bozulursa sizin gibi ortada kalırım diye daha geçen hafta yedek anahtar yaptırdım. Anahtarsız giriş çalıştırma olduğu için 750TL tuttu. Sizin de bu civarlarda bir maliyeti olur diye düşünüyorum. Ankara'da iseniz adres verebilirim.
Hocam evet Ankara’dayım. Güzel bir yer ise adresini verirseniz çok güzel olur.

Özelden mesaj gönderdim. 👍
Hocam anahtarı buldum saçma sapan bir yerdeymiş. İçimden bildiğin yük indi 😅. Ama yinede yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Bu arada o attığınız linkten yedek anahtar yaptırmayı düşünüyorum yeniden çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı