Kayıt defterindeki artıkları nasıl temizlerim?

AhmetCan Ö.

Hectopat
Yer
İstanbul,TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayarıma yeni format attım WinRAR 11 sürümünü kurdum ama internet sitesinde daha güncel bir sürümü gördüm. Bunun üzerine sildim yüklü olan RAR'ı ama kayıt defterindeki RAR' atıklarını tek tek sildim. Bu da çok uğraştırıyor, demem o ki acaba kayıt defterinde ki bu dediklerimi silecek bir program var mı? Aklımda advanced systemcare var o güvenilir mi?

Arkadaşlar konu güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
CCleaner oradaki kalıntıları temizliyorsa sıkıntı yok. Ayrıca regedit falan anlıyorum yani hor olmasın ama BİLİŞİM okulunda okuyup ders almaktayım. Yani biraz da alsan anlıyoruz.

Kalıntıları daha doğrusu kullanılmayan kayıtları temizliyor. Senin temizlemene gerek yok, yine isimler kalabiliyor ama sıkıntı olmaz zararsız olarak ccleaner lazım olamayan ve boş olan girdileri silebiliyor.
Bu arada Bilişim okumuş çok tanıdığım var ancak hala çoğu programı ve sistem dosyalarını bilmeyen çok kişi var. Yani okumak yeterli değil deneyim ve kendi bilgin önemli :)

Kaldıracağın programları Revo Uninstal veya Total Uninstal ile kaldırıp ccleaner ile de taratabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı