Steam Kayıtsız oyun nasıl profilde gösterilir?

Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Kütüphaneme Steam dışı oyun nasıl eklerim biliyorum fakat saat saymıyor ve kütüphane dışı oyun oynadığımı profilimde göstermiyorum.

Hocam steamdışı oyunlarda saat saydıramaz ya da profilinizde gösteremezsiniz. Steam profilindeki oyunlar ve uygulamaların Steam mağazasından satın almış olmanız gerekiyor. Kütüphaneye Steam dışından eklenmiş oyun veya program buna dahil değil. Steam dışından eklediklerin bir kısayoldur sadece kendi bilgisayarında görürsün Steam dışı oyunu. Profilinizde "Steam dışı oyun oynuyor" diye gösterilir ya da değişik bir oyun vardı Steam steamdışı oyun oynayanların profilinde onu oynuyor olarak gösteriyordu.

Hocam steamdışı oyunlarda saat saydıramaz ya da profilinizde gösteremezsiniz. Steam profilindeki oyunlar ve uygulamaların Steam mağazasından satın almış olmanız gerekiyor. Kütüphaneye Steam dışından eklenmiş oyun veya program buna dahil değil. Steam dışından eklediklerin bir kısayoldur sadece kendi bilgisayarında görürsün Steam dışı oyunu. Profilinizde "Steam dışı oyun oynuyor" diye gösterilir ya da değişik bir oyun vardı Steam steamdışı oyun oynayanların profilinde onu oynuyor olarak gösteriyordu.
1724629766938.png

Şöyle gösteremezmiyim? Bunu başka arkadaşlarımda görüyor bu arada.

Biliyorum hocam zaten benim hesabım o. Sadece hani Steam dışı oyunda yazısı yazılabiliyor bende e başka bir oyun ekleyince kütüphaneye Steam dışı çıkar mı diye sordum.
Çıkmaz; daha doğrusu başkası o oyunu senin kütüphanende görmez.

O an Steam dışı oyun oynadığınız diğer oyunculara gözükür. Fakat profilinize son oynananlar kısmında gözükmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı