Kaykay tecrübelerim

Selam, 6 yıldır kaykay kullanıyorum belki aranızda başlamak isteyen fakat nasıl olur bilmeyen varsa aşağıdaki başlıklara tıklayıp seçebilirsiniz, kolay gelsin!

Bu sorunun cevabı aslında o kadar kolay değil, benim ilk kaykayım BU idi tavsiye ederim rahat rahat kullanılır alacaksanız alın.

Yalan söylemeyeceğim zordur, çok düşersiniz, yaralanırsınız ama öğrenirsiniz. Bisikletten ve patenden zordur.

Kesinlikle hayır, bir hocanızın olması gerekmiyor, kendiniz öğrenebilir ve gelişebilirsiniz, aynı zamanda BRAİLLE SKATEBOARDİNG'in öğretici videoları çok iyidir "how to, braille skateboarding" yazarak ulaşabilirsiniz.

Çoğu gereksiz insanın başlama amacı bu, ve beni sinir ediyor! Kaykay ulaşım, vakit geçirme ya da eğlenme amaçları ile alınır.

Yeni başlarken silikon kullanılmalı, silikon daha güvenli ve öğrenme için müsaittir, kemik hızlı ve dengesizdir belli seviyeye gelmeden alınmaz!

Sürecek zaman ayırmalı, bakımını yapmalı ve insanlara denemek için vermemelisiniz. (düşerlerse sizin suçunuz olur

Kesinlikle ama kesinlikle suya temas ettirmeyin dışarda karda yağmurda bırakmayın tekerlerini kirlendiyse hafif slak bir bezle silin zımparaya temizlik lazım değil.

Sağlığınız için ilk zamanlarda kask ve dizlik öneririm, sonradan sadece dizliğe geçin benim 6. yılım hala dizlik kullanıyorum.
 
Ulaşım kaykayı nerelerde kullanılıyor genel olarak? Uygun zemin nasıl oluyor?
062F04E4-3E9C-47BD-AC0F-5763C31EA376.jpeg
Hocam çok uygun olan ve hiç olmayan aynı karede.
 
Peki. Ulaşım öneriniz ne?
Kemik teker olacak ama siz bilirsiniz ben yine de atıyorum, ama tavsiyem bunlarla başlamayın hareket kaykayı ile ulaşım sağlanabilir hatta.
Kemik teker olacak ama siz bilirsiniz ben yine de atıyorum, ama tavsiyem bunlarla başlamayın hareket kaykayı ile ulaşım sağlanabilir hatta.

 
Ben 5 TL'ye kaykay almıştım 3-4 yıl önce. Pek gidemiyordum genelde hep düşüyordum. Sence sorun kaykayda mı bende mi 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı