Kayn Darkin vs Gölge

Bot lane yardım ediyor genelde bana ben o yüzden basmıyorum gerek duymuyorum. Tempomu bozduğunu düşünüyorum. Duvarın dibinden Q spamlayarak hızlıca kesip e açıp kayacıllara akıp kesmesi daha hızlı geliyor bana. Baktın adamlar ormanına girdi takım olarak çalabiliyorsan çarp atıp çal yani pek bir olayı yok çarpların birikmesin 2'ye kadar sürekli kullanmaya bak.
Saolun hocam şimdi daha net anladım oyuna zaten yeni başlamış sayılır bu zamana kadar sürekli warwick oynadığım icin kayn oyniyayim diyince zorluk yaşadığım var tabide daha aslında 30 seviye bile değilim adamlara karşı zorlanmiyim diye sorduğum bir sorudur yeniden saolun hocam

Sağ olun hocam şimdi daha net anladım oyuna zaten yeni başlamış sayılır bu zamana kadar sürekli Warwick oynadığım icin Kayn oynayayim deyince zorluk yaşadığım var tabide daha aslında 30 seviye bile değilim adamlara karşı zorlan miyim diye sorduğum bir sorudur yeniden sağ olun hocam.

Mümkünse Warwick oynama direkt banla geç ben öyle yapıyorum. Yeni başladığın için rank kasma gibi bir derdinde yoktur farklı farklı karakterler öğrenmeye bak Kayn basit karakter zaten.

Mümkünse Warwick oynama direkt banla geç ben öyle yapıyorum. Yeni başladığın için rank kasma gibi bir derdinde yoktur farklı farklı karakterler öğrenmeye bak Kayn basit karakter zaten.

Yani hocam ben Warwick oynamayacaksam kesinlikle banlıyorum.
Bana karşı etkili bir char oluyor onun dışında Lee Sin için hem kolay hem de çok güçlü diyorlar bir onu oynamayı düşünüyorum bir de Hecarim var kafamda oynaması zor degilse.

Yani hocam ben Warwick oynamayacaksam kesinlikle banlıyorum.
Bana karşı etkili bir char oluyor onun dışında Lee Sin için hem kolay hem de çok güçlü diyorlar bir onu oynamayı düşünüyorum bir de Hecarim var kafamda oynaması zor degilse.

Bu sezon Hecarim oynanması taraftarı değilim ama oynanmayacak diye bir şey yok. O anlık bir seçimle seçim yapman lazım karşıya göre. Zed falan deneyebilirsin JG'de hem kolaydır hem hızlı döner ormanı.

Bu sezon Hecarim oynanması taraftarı değilim ama oynanmayacak diye bir şey yok. O anlık bir seçimle seçim yapman lazım karşıya göre. Zed falan deneyebilirsin JG'de hem kolaydır hem hızlı döner ormanı.
Evet hocam bı aralar oynuyordumda şimdi bu sezon için zede jungleda en güçsüz char diyorlar ama meta içinde aynısı diyor

Evet hocam bir aralar oynuyordumda şimdi bu sezon için Zed'e Jungle'da en güçsüz char diyorlar ama meta içinde aynısı diyor.

Değişir yani güçsüzlüğü. Çok iyi objektif alıyor pasifi sayesinde ormanı dönüyor. Gank atmaya çok müsait karakter bence. Latede ise ADC veya Soraka gibi bir şampiyon varsa çıkartmalık karakter. (mümkünse Mel W'sunu attıktan sonra aradan çıkartmak gibi.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı