Kaynaklar TYT mat için yeterli mi?

YKSKURTULDUK

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar TYT matematik kaynağı olarak miray yayınlarını ve üç dört beşi aldım bu iki kaynağı bitirdikten sonra denemeler üzerinden gitmeyi düşünüyorum ama sizce bu kaynaklar yeterli olur mu? Kimisi 2 kaynak az diyor kimisi fazla diyor ne yapacağımı şaşırdım.

Yani TYT'de en iyi yayınlardan birisini almışsın. ÜçDörtBeş TYT'de en iyisi miray eh işte. Bunun yanı sıra bence elindeki ile yetin denemelerde zayıf kalırsan ek kaynak al yeniden.

Yani TYT'de en iyi yayınlardan birisini almışsın. ÜçDörtBeş TYT'de en iyisi miray eh işte. Bunun yanı sıra bence elindeki ile yetin denemelerde zayıf kalırsan ek kaynak al yeniden.

Ya aslında 3 kaynak alacaktım çünkü Miray'ı bıyıklı matematiğin kampındaki ödevlendirme sisteminden dolayı almıştım ama hani 3 kaynak alacak kadar kötü bir temelim yok hatta temelim var. Benim TYT matematikteki sıkıntım şu yeni nesil sorular ile alakalı yani şekilli veya uzun paragraflı sorular olunca soruyu anlayamıyorum.

Odaklanmaya çalış, dikkat dağıtıcı şeylerden bir süre uzak dur Reels filan. Ben Valorant'yu bırakmıştım geçen sene.

Zaten artık neredeyse hiç oyun oynamamaya başladım gün içinde 1 veya 2 saatlik molalarım oluyor o zamanlarda genel olarak dizi izliyorum o kadar ama şu TYT matematikte böyle paragraflı sorular ve şekilli sorularda çok afallıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı