Kayseri'nin özellikle talas bölgesinde kimse vlerinde değil ve evlerde güvenli değil hocam.
Evet, doğru. Biz Talas'ta oturuyoruz evlerin ışıkları hep kapalı.
Bu yerlerde kalabilirsiniz.
Kayseri'nin özellikle talas bölgesinde kimse vlerinde değil ve evlerde güvenli değil hocam.
Evet, doğru. Biz Talas'ta oturuyoruz evlerin ışıkları hep kapalı.
Dediğinize katılıyorum, dayanamaz. Özellikle de Mimsin bölgesindeki binalar depremde domino taşı gibi dağılır. Çünkü binalar birbirine aşırı yakın.Kayseri'de sıkıntılı hocam büyük bir depreme dayanamayabilir ama çoğu insan farkında Allah'a şükür.
Ayrıca Türkiye'nin en büyük 7.Mahallesi Kayseri/Talas, Mevlana Mahallesi. 90.000 civarı nüfusu var diye biliyorum.Kayseri'de sıkıntılı hocam büyük bir depreme dayanamayabilir ama çoğu insan farkında Allah'a şükür.
Talas'ta adam akıllı 1 tane toplanma alanı yok.Kayseri'nin özellikle talas bölgesinde kimse vlerinde değil ve evlerde güvenli değil hocam.
Sanırsam ilk defa deprem görüyorsunuz. Bir büyüğünüz varsa yanınızda onlara da sorabilirsiniz aynı cevabı vereceklerdir. Depremden sonra binanıza tetkik ekibi gelip inceleme yapacak ona göre girebilirsiniz veya giremezsiniz, yıkılacak yıkılmayacak vb. derler. Depremin büyüklüğüne göre bu ekibin gelişi gecikebilir. Asla canınızı tehlikeye atmayın, evin temelinin ve kolonlarının ne durumda olduğunu asla bilemezsiniz.
Gesi FatihSorması ayıp hangi mahallede oturuyorsunuz?
Ben Adanadayım çıktım eve hava çok soğuk.Bina 7-8 yıllık.
Fakat biz şu an evdeyiz. Ben endişeliyim, onlar "Barınma alanları daha mı güvenli? Bir şey yok." diyorlar.
Gesi Fatih
@Marla Singer
Mâlum depremden dolayı Kayseri de bundan etkilendi. Binamızda alçılar kabarmış ve merdiven dairesi duvarı çatlamış (kolon değil). Kolonlarda çatlama, gözükme vs. yok. Asansörler düştü, fakat kullanmayacağız 2. kat olduğu için. Sizce bina güvenli mi?
Çoktan girdik eve. Yavaştan bina geneli de girmeye başladı.Kullanmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.