Kazada kusur oranı kaç olur?

Kibra

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Aracımla, kavşaktan dönüp girilmez sokağa girmeye niyetlendim. Tam gireceğim vakit sağımı solumu kontrol ettim ve 10km/h kalktığımda motorcu 2 şeritli yolda 3.şerit oluşturarak araçların arasından 30-40km/h ile aracımın sağ çamurluk kısmına çarptı. Aracımın kaskosu var fakat, motorcunun kaskosu yok.

Bu durumda tutanaklar imzalanıp gönderilirse tahmini sonuç ne olur?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 20.37.10_0cd567c9.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 20.37.10_0cd567c9.jpg
    320,4 KB · Görüntüleme: 81
  • WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 20.37.11_9d6a6aba.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 20.37.11_9d6a6aba.jpg
    216,2 KB · Görüntüleme: 79
  • WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 20.37.12_b249a39c.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 20.37.12_b249a39c.jpg
    285 KB · Görüntüleme: 77
Mo
50 sana 50 karşıya. İkinizde gitmemeniz yerden gidiyormuşsunuz.
Motorcunun 3. şerit yapıp geldiğini ispatlamak zor ama dönüşün yanlış yapıldığı bariz anlaşılır. Bence video falan yoksa konu sahibi daha kusurlu çıkacak.

Aracımla, kavşaktan dönüp girilmez sokağa girmeye niyetlendim. Tam gireceğim vakit sağımı solumu kontrol ettim ve 10km/h kalktığımda motorcu 2 şeritli yolda 3.şerit oluşturarak araçların arasından 30-40km/h ile aracımın sağ çamurluk kısmına çarptı. Aracımın kaskosu var fakat, motorcunun kaskosu yok.

Bu durumda tutanaklar imzalanıp gönderilirse tahmini sonuç ne olur?
1745264808054.png

Yolun koşulları da bu şekilde.

video yok :( peki sonraki süreç nasıl işliyor ? motorcunun çok yüksek bir hasarı yok motorun önündeki plastik kısımda bir kırılma var. Bir hasardan kaynaklı gövde de parça sıkışması oldu. Ama ön kısımda farklı bir hasarı yok.
Motorcunun 3. şerit yapıp geldiğini ispatlamak zor ama dönüşün yanlış yapıldığı bariz anlaşılır. Bence video falan yoksa konu sahibi daha kusurlu çıkacak.
Tutulan Tutanakta bunu belirttik motorcuda kabul ediyor. Oradan geldiğini.

video yok :( peki sonraki süreç nasıl işliyor ? motorcunun çok yüksek bir hasarı yok motorun önündeki plastik kısımda bir kırılma var. Bir hasardan kaynaklı gövde de parça sıkışması oldu. Ama ön kısımda farklı bir hasarı yok.
Hocam video nasıl yok etraf işletme dolu zaten bağdat caddesinin de işlek bir yeri hiç mi mobese yok?

Tutulan Tutanakta bunu belirttik motorcuda kabul ediyor. Oradan geldiğini.
Tutanağa tam oalrak ne yazdı? Çakallık yapmış olabilir mi kelime oyunu yapıp? Motorcular genelde kabul etmezler böyle hatalarını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı