Kazanç mı? Kişisel gelişim mi?

Manco

Hectopat
17 yaşındayım. Neredeyse yılbaşından beri bir işte çalışıyorum. Aynı zamanda lise okuyorum. Yazın vs. Full çalıştım şimdiyse okul çıkışı 6-7, hafta sonlari yine 10-11 saat çalışıyorum. Eve gidiş vaktim 11-12'yi buluyor ve neredeyse kendime hiç vakit ayiramiyorum. İyi yanı ise kendime istediğim çoğu şeyi alabiliyorum, aldığım para fena değil.
Çalışmadan çok fazla cebimde param olmuyordu. Aldığım harclik kısıtlıydı o yüzden işe başlamak zorunda kaldım. Simdiyse her günüm bu döngüde. Okul-iş-uyku. Kendime ayıracak vaktim neredeyse yok.
Okuluda, işi de birakmak istemiyorum. Okulun zaten bitmesine pek bir şey kalmadı. (11. sınıfım).
Eğer işi bırakırsam kendimi spora, araştırmaya veririm diye düşünüyorum ama o zamanda malum param çok kısıtlı olacak. Sizce ne yapmalıyım. Fazla kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan paranı neye harcadığın. Geleceğin için biriktiriyorsan veya gelişimin için bir şeylere harcıyorsan ben olsam işte kalıp çalışırdım YKS dengesini sağlayarak.

Hocam okumayacagim diyorsaniz isinizde ustalasmaya bakin sizin gelir kaynaginiz bu olacak ileride, paranizdan kendinize yatirim yapin mesela yabanci dil ogrenin ya da kendinize faydali seyler alin.veya biriktirin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı