Kazanılan sözleşmeli personelliğe nasıl geçiş yapılabilir?

Bay Gandalf

Centipat
Daha fazla  
Şu anda iki senelik sözleşmeli infaz korumasıyım. Şu anda diplomamdan tekniker olarak sözleşmeli personel alımını kazandım. Kim yer geçebileceğimi söylerken kim yer bir yıl ceza alacağımı söylüyor. Yönetmeliği de okudum ama anlamadım. Sizce bir yıl ceza almadan gidebilir miyim? Orada çalışırken de başka memurluk kazanırsam teknikerlik geçiş yapabilir miyim? Son soruda iki senelik sözleşmeyle geçen sürem teknikerliğe geçince devam eder mi yani bir sene de orada çalışıp kadro alabilir miyim?

İstifa ederseniz her türlü ceza uygulanır maalesef ki sözleşme bitimi vs. olsaydı ceza almazdınız. Başka memurluklar olduğu için teknikerliğe geçerseniz sıfırdan başlar. Kadrolu olsaydınız sıkıntı olmazdı da sözleşmeli olunca böyle sıkıntılı süreçler olabiliyor.

İstifa ederseniz her türlü ceza uygulanır maalesef ki sözleşme bitimi vs. olsaydı ceza almazdınız. Başka memurluklar olduğu için teknikerliğe geçerseniz sıfırdan başlar. Kadrolu olsaydınız sıkıntı olmazdı da sözleşmeli olunca böyle sıkıntılı süreçler olabiliyor.

Yani şimdi sözleşmeli infaz koruma memuru dilekçe verip istifa edip kazandığı sözleşmeli personel tekiner pozisyonunda sözleşme imzalayıp yeni görevine başlayabilir mi? Eğer ki başlarsa oradan da yeni bir sözleşmeli tekniker alımı olurda ve kazanırsa gidebilir mi oraya da?

Yani şimdi sözleşmeli infaz koruma memuru dilekçe verip istifa edip kazandığı sözleşmeli personel tekiner pozisyonunda sözleşme imzalayıp yeni görevine başlayabilir mi? Eğer ki başlarsa oradan da yeni bir sözleşmeli tekniker alımı olurda ve kazanırsa gidebilir mi oraya da?
Sözleşmeli olduğunuz için istifa etmeniz durumunda 1 yıl ceza alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı