Kazanılan üniversite ile yurt farklı

raptam

Centipat
Daha fazla  
Hocam merhaba bu sene mekatronik için önlisans programı kazandım. Girdiğim üniversite tarsus olmasına rağmen çıkan yurt mersin üniversitesi kampüs gözüküyor konuma bakınca. Yok 40 dakika diyor ancak bir ulaşım aracı geçiyormu bilmiyorum ve kazandığım yer ile yurdun konumunu yanlışmı buldum anlamıyorum yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim. Yurt ile üniversitenin adreslerini attım.
Not: gözükmeyen kısımda kartaltepe yazıyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240905-121654_e-Devlet.jpg
    Screenshot_20240905-121654_e-Devlet.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20240813-WA0007.jpg
    IMG-20240813-WA0007.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 48
Dolmuş olmaz ise uzun mesafe maratoncusu olacağım artık 😀

Bana da aynısı olmuştu. Yurdum okula 25 kilometre uzak ama otobüsle 45 dakikada gidip geldiğim için problem olmadı.

Şansızına hızlı bir ulaşım aracı denk getirirsiniz belki. Ya da en kötü dönem içinde yurt nakil talebi başlatırsınız.

Hocam merhaba bu sene mekatronik için önlisans programı kazandım. Girdiğim üniversite tarsus olmasına rağmen çıkan yurt mersin üniversitesi kampüs gözüküyor konuma bakınca. Yok 40 dakika diyor ancak bir ulaşım aracı geçiyormu bilmiyorum ve kazandığım yer ile yurdun konumunu yanlışmı buldum anlamıyorum yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim. Yurt ile üniversitenin adreslerini attım.
Not: gözükmeyen kısımda kartaltepe yazıyor
Yok hocam oluyor öyle ilde birden fazla yurt olduğu için okulunun yanındaki çıkacak diye bir kaide yok uzak olan da çıkabilir fakat hemen yurt nakil başvurusu yap 2 ay içinde geçersin istediğin yurda ben de öyle yaptım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı