Kazık mı yiyecektim?

Makaleler
49
Bugün bir bilgisayarcıyı aradım ve bana 5K TL'ye toplama kasa yapacaktı. "7K'ya çıkabilir misin?" şeklinde bir cevap verdi. Ben de en fazla 5K olur dedim (sadece kasa).

Sana 4 GB ekran kartı takalım dedi. Ekran kartı stoğunun olmadığını biliyorum ama inansam mı inanmasam mı karar veremedim.

Aklım karıştı. Size danışmak istedim.

Daha sonrası "Hangi işlemciden istiyorsun?" sorusunu sordu. Ben de anlamadığımı belirttim. i5 10. nesil dedi direkt 5K toplama bilgisayar için. Beynim yandı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Sadece kasa alacağım. Monitör, fare, klavye ve diğerleri var dedim.

Bugün bir bilgisayarcıyı aradım ve bana 5K TL'ye toplama kasa yapacaktı. "7K'ya çıkabilir misin?" şeklinde bir cevap verdi. Ben de en fazla 5K olur dedim (sadece kasa).

Sana 4 GB ekran kartı takalım dedi. Ekran kartı stoğunun olmadığını biliyorum ama inansam mı inanmasam mı karar veremedim.

Aklım karıştı. Size danışmak istedim.

Daha sonrası "hangi işlemciden istiyorsun?" sorusunu sordu. Ben de anlamadığımı belirttim. i5 10. nesil dedi direkt 5K toplama bilgisayar için. Beynim yandı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Sadece kasa alacağım. Monitör, fare, klavye ve diğerleri var dedim.

Ona sisteme tam özelliklerini sorun. Sizi kandırıyor olabilir.

Yani 2 bin TL fark alıp sana 4 GB 1030-RX 550 de verebilir. :D vereceği tüm ürünlerin listesini bize yazsan daha iyi olur. Ya da oradan almayı tamamen unutup bizden yardım isteyebilirsin. Emin ol ki senin için 2. seçenek çok daha iyi olacaktır. :D
ayrıca ekran kartsız bir şekilde sana 5K'ya i5 10400 Falan verecekse koşarak uzaklaş o adamın dükkanından. Bir daha da önünden bile geçme. :D

Neye yardımcı olacağız tam anlamadım?
"Kazık mı yiyecektim" başlığını yazmak istedim. Değiştirmişler moderatörler.
Yani 2 bin TL fark alıp sana 4 GB 1030-RX 550 de verebilir. :D vereceği tüm ürünlerin listesini bize yazsan daha iyi olur. Ya da oradan almayı tamamen unutup bizden yardım isteyebilirsin. Emin ol ki senin için 2. seçenek çok daha iyi olacaktır. :D
ayrıca ekran kartsız bir şekilde sana 5K'ya i5 10400 Falan verecekse koşarak uzaklaş o adamın dükkanından. Bir daha da önünden bile geçme. :D
İhtiyacım olduğunda yazarım hocam. Teşekkürler. Şu an acelesi yok ama sorayım dedim.

Bilgisayarcıdan bilgisayar toplamamanızı öneririm. Güvenilmez çünkü. Genelleme yapıyorum, öyle bir kazıklar ki 1-2 yıl sonra anlarsınız kazıklandığınızı (yaşadım) 😃. İsterseniz bilgisayar toplama konusu açın, orada yardımcı olalım.
Teşekkür ederim hocam. Fiyat sormak için sormuştum zaten. Gerektiği zaman konu açacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı